VMworld Update

Powered by FONDO

12 november 2019
Studio’s Aalsmeer
vanaf 15.30

U bent van harte uitgenodigd

FONDO en VMware nodigen u van harte uit op onze VMworld Update. Komende november zal Fondo in Barcelona aanwezig zijn bij VMworld Europe. Direct daaropvolgend delen wij de kennis die wij daar opdoen graag met u. Bent u wel aanwezig bij VMworld? Dan is dit een mooie gelegenheid om met elkaar na te praten. Dit gaan we doen in de wereld van de sterren! Op 12 november aanstaande in de Studio’s Aalsmeer.

Inschrijven

Wilt u dit gratis event bijwonen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en zet 12 november in de agenda!

Het evenement

We presenteren voor u de huidige en toekomstige trends met betrekking tot digitale infrastructuurtechnologie en transformatie van VMware. Wat is er nieuw in Horizon? Wat is er gereleaset en aangekondigd op het gebied van Workspace ONE? Welke nieuwe integraties zijn er mogelijk?

In het speelveld van de Digital Workspace speelt Apple een bijzondere rol. Speciaal voor dit event zal er een spreker vanuit Apple een update geven over de nieuwste features en mogelijkheden van de platformen iOS 13 en macOS Catalina. Na deze sessie heeft u een scherper beeld over hoe u Apple succesvol in kunt zetten binnen uw zakelijke omgeving.

Tot slot presenteren wij u de use case van Koninklijke Visio. Zij zijn overgestapt van traditioneel naar modern PC management. Ze hebben een kostenbesparing ondergaan en zijn flexibeler dan ooit. We doen uit de doeken wat de uitdaging was binnen dit bedrijf en hoe deze transitie is aangepakt.

Na deze sessies kunt u genieten van een  rondleiding door de studio’s en van de borrel. In de setting van een bruin café proosten we samen en genieten we van een lekkere maaltijd.

Programma

Ontvangst

Vanaf 15:30

Entree, registratie & ontvangst in de Studio's Aalsmeer.

Presentaties

Vanaf 16:00

Presentaties: Huib Dijkstra (VMware) vat de belangrijkste onderwerpen van VMworld samen. Vervolgens zal een spreker van Apple u vertellen over de nieuwste features van iOS 13 en macOS Catalina. Tot slot zal Patrick van Leeuwen (Koninklijke Visio) in een use case inzage geven in hoe Koninklijke Visio van traditioneel naar modern PC management is gegaan.

Borrel/rondleiding

Vanaf 17:30

Na intensieve aandacht voor de sprekers volgt de borrel en een tour door de Studio’s. U krijgt een kijkje achter de schermen bij Nederlands grootste televisieproducties en u ontdekt de rijke geschiedenis van de nationale televisie.

Eten en drinken

Vanaf 19:00

Na de rondleiding is het tijd om proosten en genieten van een heerlijke maaltijd in het bruin café van de Studio's.

Sprekers

Huib Dijkstra

VMware

Huib Dijkstra is een End-User Computing specialist bij VMware. Vanuit deze rol werkt hij samen met IT-managers en architecten aan end-user computing strategieën en oplossingen. Na een decennium actief te zijn geweest als technisch consultant heeft hij nu een meer commerciële rol maar hij duikt nog even graag de techniek in. Huib vertelt tijdens de VMworld Update over de laatste ins en outs omtrent VMware producten.

Joris Adriaanse

FONDO

Joris Adriaanse, Business Development Manager bij Fondo, weet als geen ander welke nieuwe technische ontwikkelingen voor u als klant interessant zijn. Als veelvuldig spreker op evenementen informeert hij u graag over de snel veranderende IT omgevingen en wat Fondo samen met VMware hierin voor u kan betekenen. Joris is de host van deze dag.

Apple

Spreker

Speciaal voor dit event zal er een spreker vanuit Apple een update geven over de nieuwste features en mogelijkheden van de platformen iOS 13 en macOS Catalina.

Patrick van Leeuwen

Koninklijke Visio

Patrick van Leeuwen is manager Automatisering binnen Koninklijke Visio. Visio geeft ondersteuning en advies aan slechtzienden en blinden en biedt hen verschillende vormen van revalidatie, begeleiding, onderwijs, wonen en dagbesteding. Doel is mensen met een visuele beperking zo zelfstandig mogelijk te laten leven. Patrick vertelt over hoe Koninklijke Visio in samenwerking met Fondo van traditioneel naar modern PC management is gegaan.

Waarom moet u hierbij zijn

Fondo geeft u graag de nieuwste inzichten en concrete oplossingen die u kunt toepassen in uw zakelijke omgeving. Daarnaast ontmoet u tijdens deze VMworld Update mensen van organisaties die voor vergelijkbare uitdagingen staan.

Stap samen met ons de nieuwe VMworld binnen!

VMworld Update

Kom 12 november naar ons gratis event! Ontdek de nieuwste releases van VMware en Apple, en leer meer over hoe u deze technieken succesvol kunt toepassen.

Schrijf je in!