Fondo
Zoeken Contact

Slimme beveiliging

VMware Carbon Black Cloud™ Endpoint

VMware Carbon Black Cloud Endpoint is cyber security die een stap verder denkt. Deze next generation beveiligingssoftware denkt mee en let onder andere op ongebruikelijk gedrag. De geïntegreerde Endpoint Detection & Response voorkomt dat het misgaat en maakt altijd inzichtelijk waar het mis kan gaan. De integratie met Workspace ONE maakt het nog makkelijker om problemen te detecteren en verspreiding tegen te gaan.

Vragen? Neem contact op

Fondo maakt het veiliger en gemakkelijk

In de Cybersecuritymonitor 2020 van het CBS staat dat er toename is van dataonthulling bij grote bedrijven. We werken elke dag voor de grootste toegevoegde waarde voor organisaties met een geïntegreerde security oplossing voor moderne datacenters en endpoints. Dat doen we in nauwe samenwerking met u en met eerlijk advies. Moeilijke vraagstukken maken wij voor u makkelijk:

Advies  -  Implementeren Beheer & Support  -  Educatie

Security software die meedenkt

Next generation
beveiligingssoftware

Cybercriminelen passen voortdurend hun tactieken aan. Daarom heb je een security oplossing nodig die slimme technologieën zoals Artificial Intelligence en Heuristic Analysis gebruikt. Carbon Black Cloud Endpoint analyseert gedrag en zet data in om bedreigingen efficiënter te identificeren. Zo zorgt Carbon Black voor preventieve bescherming binnen de moderne werkplek en het moderne datacenter.

Whitepaper: Wees hackers te slim af!

Endpoint Detect and Response

Integrated EDR

Endpoint Detection & Response is volledig geïntegreerd met Carbon Black Cloud Endpoint. Daardoor geeft Carbon Black de organisatie veel inzichten. Alle informatie wordt in grafische representaties bijgehouden en is altijd terug te leiden naar het device waar het virus is binnengekomen. Uiteraard reageert Carbon Black pro-actief en wordt verdere verspreiding binnen je organisatie voorkomen.

Lees meer over het moderne en veilige datacentrum

Integratie met Workspace ONE

Extra security

Fondo zorgt voor een nog betere beveiliging door de integratie van Carbon Black Cloud Endpoint met Workspace ONE. Van afstand regelen we dat alle devices up-to-date en veilig zijn. Detecteert Carbon Black een probleem op een device, dan blokkeren we automatisch applicaties om verdere verspreiding tegen te gaan. Doordat hier geen handmatige actie nodig is, minimaliseren we de responstijd en smoren we bedreigingen in de kiem.

Bekijk deze video wat de mogelijkheden zijn van VMware Carbon Black inclusief de integratie met Workspace ONE.

Vragen? Laat het ons weten!

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo stellen wij alles in staat voor een tevreden medewerker. Wij zorgen er dan ook samen met u voor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Joris Adriaanse vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Wij werken met

Wellicht interessant

Meer weten over wat wij zoal doen? Lees hier verder!