Fondo
Zoeken Contact

Toekomst

Focus op uw succes

 

Het succes van uw medewerkers is onze focus, daarom zetten wij hen centraal in elke oplossing. Ook zijn het uw medewerkers die de gekozen technische oplossingen tot een succes kunnen maken.

Door in gesprek te blijven met u als klant werken we graag gezamenlijk naar de doelen die u voor ogen heeft. Het resultaat is dat onze specialisten elke dag samen met uw medewerkers de digitale transformatie uitdagingen aangaan en tot een succes brengen.

Daarom zijn we extra trots op de erkenning van VMware als PLCS (Partner-Led Customer Success) specialized partner. Dit motiveert ons nóg meer om uw organisatie en medewerkers succesvol te maken in de doelen die u stelt door het delen van kennis met elkaar.

Regelmatig organiseren we samen met onze klanten branche specifieke - en oplossing specifieke Lunch & Learn evenementen door het hele land. Hier komen innovatieve concepten en succesverhalen van klanten met tips & tricks samen. Ook bieden we trainingen op maat voor uw medewerkers om het beste uit de technieken te halen. Onze specialisten staan voor u klaar!

 

Wilt u meer weten?

Marcel vertelt u hier graag alles hierover. Bel of mail hem gerust.

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo stellen wij alles in staat voor een tevreden medewerker. Wij zorgen er dan ook samen met u voor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Wij werken met

Wellicht interessant

Meer weten over wat wij zoal doen? Lees hier verder!