Fondo
Zoeken Contact

Uw medewerker centraal

Beheer & support

Het managen om overal en altijd te kunnen werken in een steeds veranderende digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Je hebt te maken met mensen, processen en technologie, variërend van mobiele apparaten en draadloze netwerken tot applicaties en een cloud ready centraal platform.

Hulp nodig? Neem contact op met Marcel

Uw medewerker centraal

Ervaring in gebruikerswensen, beveiliging op bedrijfsniveau

 

 

Onze mensen helpen u met zowel het technische beheer als het functionele beheer. We ondersteunen uw eindgebruikers en uw ICT medewerkers, indien gewenst vanuit een dedicated helpdesk. Bovendien adviseren wij u over uw licenties.

Vragen? Bel of mail Marcel

Technisch beheer

De technische kant van uw digitale werkomgeving kunnen wij in beheer nemen. Wij dragen zorg voor het optimaal functioneren van uw serveromgeving(en) en nemen het beheer van uw software over. De nodige technische updates voeren wij uit. Onze eigen, gecertificeerde professionals hebben erkenning van zowel klanten als onze partners zoals Microsoft en VMware zelf.

Functioneel beheer

Mobility management is voor veel organisaties een steeds meer uitgebreide expertise. Onze gecertificeerde professionals zorgen voor het functionele beheer van o.a. VMware Workspace ONE EUM-omgevingen. Daarbij monitoren we de correcte inrichting van de systemen, nodige applicaties en  verschillende apparaten en houden updates en documentatie bij.

Support

Gebruikers simpelweg nieuwe technologieën bieden is niet genoeg. Het werkt pas als eindgebruikers en uw medewerkers het omarmen. Ondersteuning en trainingen helpen dat uw mensen met succes aan de slag gaan met de tools, apps en diensten. Wij helpen u hierbij. Onze specialisten zitten klaar om de gerbuikers te begeleiden in de omgang met nieuwe bedrijfsapps, systemen, informatie en databestanden. Zo ervaren zij al snel de gebruiksvriendelijkheid ervan, samen met de juiste beveiliging van dit alles op bedrijfsniveau.

Helpdesk

Desgewenst richten wij een eerstelijnshelpdesk voor u in. Alle gebruikers binnen uw digitale werkomgeving kunnen voor vragen en advies direct een beroep doen op onze professionals. Specialisten die hun taal spreken, die gecertificeerd zijn en oplossingsgericht werken. Bij incidenten bieden we snelle hulp. Het servicecontract is zelfs uit te breiden naar 24/7 support.

Monitoring & Notification

Middels monitoring & notification worden de kritieke voorzieningen en services door ons 24/7 gemonitord zodat u kunt vertrouwen op een probleemloos functionerende infrastructuur. Met onze oplossing krijgt u 24/7 meldingen van actuele incidenten en een voorspelling van mogelijke incidenten. Ook heeft u altijd actueel inzicht in de performance en capaciteit van uw infrastructuur.

Licentieadvies

Voor de toegang en het gebruik van verschillende ICT-systemen en apps heeft u licenties nodig. Wij adviseren u graag over eventuele wijzigingen en wat dat voor uw organisatie betekent. In overleg met u begeleiden wij u in de aanvraag tot en met het desgewenste beheer van de licenties.

Heeft u vragen over dit onderwerp? Marcel Lagendijk helpt u graag verder. Neem contact op.

Over Fondo

Uw medewerker centraal

Ons specialisme is de moderne werkplek veilig en optimaal te laten werken voor uw medewerkers. We stellen hen in staat om binnen uw zakelijke omgeving met alle applicaties, op ieder device, op elke plek te werken. Veilig en gebruiksvriendelijk.

Of u nu werkzaam bent in de zorg, retail, onderwijs, finance of welke sector dan ook: iedereen heeft een stip op de horizon voor de ideale werkplek. Wij begrijpen dit.

Over Fondo

Wij werken voor

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Heeft u vragen over dit onderwerp? Marcel Lagendijk helpt u graag verder. Neem contact op.

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsupdate