Fondo
Zoeken Contact

Uw medewerker centraal

Consultancy

Onze specialisten bieden ondersteuning voor het ontwerpen en beheren van uw ICT infrastructuur. Uw ICT infrastructuur is en blijft onderhevig aan veranderingen. Onze professionele en gepassioneerde experts helpen u om in control te blijven en te innoveren. Zij ondersteunen u als architect, systeem-, applicatie- of netwerkbeheerder en van migratiespecialist tot en met projectmanager. Ze zijn ervaren in alle sectoren en branches.

Vragen? Neem contact op met Arjen

Wij werken met

Tijdelijke en lange termijn

Een technisch specialist nodig? Of het nu voor drie dagen is of voor een langere periode: onze experts doen hun werk professioneel en gepassioneerd, in elk gewenste rol. Ook voor projectmanagement, bel ons!
Ons specialisme is de ideale werkplek voor uw medewerkers. We stellen eindgebruikers in staat om binnen een zakelijke omgeving met alle applicaties, op ieder device, op elke plek te werken. Veilig en gebruiksvriendelijk.

Implementatie

Dagelijks hebben onze specialisten te maken met complexe ICT-vraagstukken. Onze consultants adviseren, ontwerpen, implementeren en onderhouden uw ICT-infrastructuren. Gaat het om een veilige digitale werkplek, een veilig modern datacenter multi-cloud ready of innovatie in uw moderne applicatielandschap? We helpen u graag.

Interim

Komt het voor dat uw organisatie (tijdelijk) niet voldoende capaciteit of kennis in huis heeft voor de ondersteuning van uw kantoorautomatisering of de ideale digitale werkplek? Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en op locatie flexibel inzetbaar. Ze hebben passie voor techniek en zijn tegelijkertijd communicatief. We doen wat we beloven!

Certificering

Onze specialisten zijn goed gecertificeerd op hun persoonlijke specialisme. Dit betreft Microsoft, VMware, Okta, Lookout en nog vele andere oplossingen. Als partner van deze leveranciers zijn we verplicht de officiële certificering te bezitten.

Ook breiden onze specialisten hun kennis uit door evenementen bij te wonen van partners, zoals Microsoft Ignite, VMware Empower, Oktane en vele andere. En ook worden onze specialisten uitgenodigd te spreken op zo’n evenement vanwege hun specialistische kennis.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Arjen van Weeghel vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Over Fondo

Uw medewerker centraal

Ons specialisme is de moderne werkplek veilig en optimaal te laten werken voor uw medewerkers. We stellen hen in staat om binnen uw zakelijke omgeving met alle applicaties, op ieder device, op elke plek te werken. Veilig en gebruiksvriendelijk.

Of u nu werkzaam bent in de zorg, retail, onderwijs, finance of welke sector dan ook: iedereen heeft een stip op de horizon voor de ideale werkplek. Wij begrijpen dit.

Over Fondo

Wij werken voor

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Arjen van Weeghel vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsupdate