Fondo
Zoeken Contact

Uw medewerker centraal

Werkplek as a Service

Wij bieden onze diensten aan met dezelfde waarden en normen die u in uw organisatie hanteert. Zodat we u ondersteunen in het bereiken van uw ambities op het gebied van desktop virtualisatie. Met onze Werkplek as a Service bieden wij de afgelopen jaren een hoog beschikbare, veilige en schaalbare ICT-infrastructuur.

Verder praten? Neem dan contact op met Marcel

Flexibel gebruik

Uw Werkplek as a Service-omgeving kunnen wij volledig voor u en uw collega’s beheren. Ongeacht hun locatie. Een belangrijk uitgangspunt is het Pay-per-use model, waarbij u uitsluitend betaalt voor de afgenomen voorzieningen. U kunt maandelijks op- en afschalen. Veel van onze klanten ontzorgen we door hun medewerkers altijd centraal te zetten. Hoe?

Enerzijds borgen we de continuïteit van uw bedrijfsvoering door de inzet van bewezen technologie en ervaren medewerkers. Anderzijds blijven we nauw aangesloten bij uw primaire processen door voortdurend met u in gesprek te blijven en toetsen of de oplossing nog voldoende aansluit bij de eventueel veranderende behoefte van de diverse functieprofielen.

We garanderen de gevraagde respons- en oplostijden, en zijn vaak zelfs sneller! Daarmee stellen we organisaties in staat om een SLA met de eigen organisatie af te spreken.

Onze dienstverlening biedt Blueprint flexibiliteit, u betaalt enkel voor wat u gebruikt van onze diverse leveranciers.

  • Microsoft Office 365
  • VMware Workspace ONE - Horizon - Cloud Foundation - NSX-V & NSX-T - Tanzu
  • Okta
  • Lookout
  • Workspace en Infra Hosting (IaaS)
  • Back-up 365

Wij werken met

Heeft u vragen over dit onderwerp? Marcel Lagendijk helpt u graag verder. Neem contact op.

Over Fondo

Uw medewerker centraal

Ons specialisme is de moderne werkplek veilig en optimaal te laten werken voor uw medewerkers. We stellen hen in staat om binnen uw zakelijke omgeving met alle applicaties, op ieder device, op elke plek te werken. Veilig en gebruiksvriendelijk.

Of u nu werkzaam bent in de zorg, retail, onderwijs, finance of welke sector dan ook: iedereen heeft een stip op de horizon voor de ideale werkplek. Wij begrijpen dit.

Over Fondo

Wij werken voor

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Heeft u vragen over dit onderwerp? Marcel Lagendijk helpt u graag verder. Neem contact op.

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsupdate