Fondo
Zoeken Contact

Fondo. Academy

Educatie

Bent u gebruiker van VMware of Microsoft producten, of bent u voornemens dat te worden, dan is goede educatie erg belangrijk. Hoe beter u of uw bedrijf bekend is met de materie, des te succesvoller u de VMware of Microsoft oplossingen in kunt zetten. Fondo helpt u daarbij, met op maat gemaakte trainingen en met het officiële VMware portfolio.

Onze eigen experts verzorgen de trainingen. Zij werken dagelijks met de verschillende toepassingen en weten dus precies wat in de praktijk het beste werkt.

Ons trainingsaanbod

Docenten uit de praktijk

Experts in de digitale werkomgeving

De unieke FONDO-saus over al deze trainingen komt van onze docenten. Het zijn experts in de digitale werkomgeving, business mobility en endpoint management. Zij werken vrijwel dagelijks als consultant met toepassingen als Workspace ONE, Horizon en Microsoft Endpoint Manager. Die kennis en praktijkervaringen delen zij graag met trainingen op uw eigen locatie of op ons kantoor.

 

Vragen? Neem contact op

Gecertificeerd partner 

VMware trainingen - learning tracks

Naast trainingen voor het werken met Workspace ONE of Office 365 verzorgen wij officiële trainingen voor VMware, met onze eigen VMware gecertificeerde instructeurs. Zij hebben een licentie om namens VMware les te geven over producten uit hun portfolio.

Voor iedere stroming binnen de VMware family is er een certificeringstraject. In dit overzicht ziet u de diverse mogelijkheden. Fondo kan u assisteren bij het selecteren van het traject wat het beste bij u of uw organisatie past. Naast advies, kunt u bij ons alle trainingen voor een scherpe prijs inkopen, ongeacht of dit klassikaal geleverd wordt of online.

Vragen? Neem contact op

Wij werken met

Meer halen uit de beheeromgeving

Microsoft Endpoint Manager

Werkt u met Office 365? Dan heeft u niet alleen de beschikking over applicaties als Windows 10, Sharepoint en Teams. Het pakket omvat ook het beheer van gedeelde applicaties en het beheer van alle werkplekken en devices. De Microsoft Endpoint Manager – een bundeling van de oude System Center Configuration Manager (SCCM) en MS Intune – is integraal onderdeel van Office 365.

Speciaal voor het werken met Microsoft Endpoint Manager heeft FONDO een nieuwe training ontwikkeld. Bedoeld voor mensen die binnen hun organisatie het endpoint-beheer opnieuw inrichten en/of meer willen halen uit die beheeromgeving.

Zie hier het trainingsaanbod

Training op maat

Fondo als educatiepartner

FONDO kan u verder helpen met vrijwel elk educatievraagstuk rond de moderne werkplek en mobile device management. Of het nu een volwaardige opleiding voor een specifieke beheeromgeving betreft, of een op maat gemaakte cursus voor uw helpdesk of een opfriscursus.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Joris Adriaanse vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Over Fondo

Uw medewerker centraal

Ons specialisme is de moderne werkplek veilig en optimaal te laten werken voor uw medewerkers. We stellen hen in staat om binnen uw zakelijke omgeving met alle applicaties, op ieder device, op elke plek te werken. Veilig en gebruiksvriendelijk.

Of u nu werkzaam bent in de zorg, retail, onderwijs, finance of welke sector dan ook: iedereen heeft een stip op de horizon voor de ideale werkplek. Wij begrijpen dit.

Over Fondo

Wij werken voor

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Joris Adriaanse vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsupdate