Fondo
Zoeken Contact

Uw medewerker centraal

Hardware & software

Een medewerker in uw organisatie moet te allen tijde veilig, snel, gebruiksvriendelijk en veilig kunnen werken. Wij bieden hiervoor de juiste hardware en software oplossingen op maat, afhankelijk van uw huidige infrastructuur en de wensen op uw roadmap van uw organisatie.

Hulp nodig? Neem contact op

Aanschaf en implementatie

We begeleiden u volledig of deels bij de aanschaf van hardware en software. Samen met u zetten we graag de volgende stap. Met onze Implementatie Services bieden we u diverse mogelijkheden. De invulling wordt voornamelijk bepaald door de door u gewenste functionaliteiten. Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie en werking van het door u gekozen product, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Tevens hebben we uitgebreid aandacht voor een gedegen kennisopbouw en kennisoverdracht aan de medewerkers van uw organisatie en bieden we nazorg zodra de implementatie is afgerond.

 

Onze aanpak

1 Workshop & uitvoeringsplan

Voordat men kan beginnen met het maken van het definitieve ontwerp voor een nieuwe architectuur is het van belang te bepalen welke functionaliteit deze moet bieden en binnen welke omgeving deze wordt toegepast. Om dit te realiseren wordt gestart met een workshop met deelname van de medewerkers van uw organisatie. In de workshop wordt een uitgebreid beeld gevormd: uw huidige technische omgeving wordt geïnventariseerd, we doen een technische verkenning en stellen uw eisen en wensen vast. Dit samen vormt de basis van het plan van uitvoering.

2 Implementatie & configuratie

Op basis van het plan van uitvoering zal samen met uw medewerkers de inrichting van de infrastructuur uitgevoerd worden. Hierbij zullen de technische omgeving alsmede de noodzakelijke integratiecomponenten ingericht worden.

3 Nazorg, documentatie & educatie

In deze laatste fase zal, ongeveer twee weken nadat de implementatie heeft plaatsgevonden, een nazorg dag gepland worden. Medewerkers van uw organisatie hebben dan de mogelijkheid om op basis van hun ervaring met het gebruik van de oplossing vragen te stellen. Daarnaast kan eventuele finetuning van de omgeving door worden gevoerd of andere eventuele andere zaken waar u tegenaan loopt op te lossen samen met een consultant van Fondo. Tijdens deze dag zal ook de documentatie opgeleverd worden en hebben uw medewerkers de gelegenheid meer uitleg te krijgen over de werking en het beheer van de nieuwe oplossing.

4 Beheer

Na de implementatie is het aan uzelf of u de omgeving zelf wilt beheren of uit wilt besteden. Fondo biedt diverse Operational Services waarmee dit beheer ingevuld kan worden. Zo zit er altijd een vorm tussen die bij uw organisatie past. Met de service van Fondo bent u verzekerd van gegarandeerde, specialistische ondersteuning zodra die nodig is. Deze services bestaan uit 2e en 3e lijn support, technisch beheer, functioneel beheer en on-site services. Zie hier de beheermogelijkheden van Fondo voor uw organisatie.

Onze leveranciers

Hard- & software

Onze kennis en ervaring wordt positief beoordeeld door onze klanten en ook bevestigd door toonaangevende ICT leveranciers. We zijn gecertificeerd door onderstaande grote partijen en blijven ons kwalificeren voor deze prachtige partnerstatussen.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Marc van Rinsum vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

CrowdStrike focust zich op de bescherming van mensen, processen en technologieën van moderne organisaties. Het platform is een oplossing om inbraken, ransomware en cyberaanvallen te stoppen. Welke is opgezet vanuit beveiligingsexpertise van wereldklasse en ervaring in de branche.

CrowdStrike

ControlUp is het managementplatform die de manier verandert, waarop IT-systemen worden beheerd en problemen worden opgelost. Dit levert medewerkers een geweldige gebruikservaring op en bespaart organisaties veel tijd, geld en kostbare personele middelen bij het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit.

ControlUp

NVIDIA is pionier op het gebied van computer hardware. NVIDIA is toonaangevend in onder andere Cloud, Data Center, Ontwerp en Professionele Visualisatie, AI en Data Science.

NVIDIA

NetClean is expert in het beschermen van uw IT-omgeving tegen illegaal materiaal. NetClean biedt krachtige softwareproducten aan die materiaal voor seksueel misbruik van kinderen op IT-apparaten op het werk te detecteren en blokkeren.

NetClean

Veeam Software is een platform welke gefocust is op de modernisering van back-ups, snelle invoering van de hybride cloud en beveiliging van gegevens.

Veeam Software

Login VSI is marktleider in het optimaliseren van digitale werkplekken. Organisaties wereldwijd gebruiken hun platform, Login Enterprise, om de impact van wijzigingen binnen de IT omgeving te testen en te valideren.

Login VSI

Met besturingssystemen als Android en Chrome OS is ook zijn ook de apparaten van Google steeds gewilder in de zakelijke markt.

Google
Samsung logo

Fabrikant van Samsung apparaten als smartphones, tablets en wearables biedt de zakelijke markt een combinatie van aangetoonde beveiligingseisen met het Samsung Knox platform.

Samsung

Apple, bekend als fabrikant van o.a. iPhone, iPad en de Mac is steeds actiever in de zakelijke markt.

Apple
Lookout logo

Lookout Mobile Security maakt het gemakkelijker om inzicht te krijgen in het gebied van Mobile Threats, maatregelen te implementeren en dit te integreren in de bestaande mobiele- en beveiligingsoplossingen.

Lookout

IGEL Technology is een toonaangevend ontwikkelaar van krachtige software voor werkplekbeheer, softwarematige thin clients en thin/zero client-oplossingen.

IGEL
Microsoft logo

Al vele jaren zijn wij Microsoft Gold Certified Partner. Dit geeft aan dat wij het hoogste niveau van competentie en ervaring met Microsoft Server Platform technologieën hebben.

Microsoft

Dell Technologies Unified Workspace is een uitgebreide oplossing voor het implementeren, beveiligen, beheren en ondersteunen van vrijwel alle devices vanuit de cloud.

Dell

Android is een besturingssysteem van Google wat wordt gebruikt voor mobile telefoons, tablets, wearables maar ook handscanners als Zebra en Honeywell.

Android
VMware logo

VMware, de wereldwijde leider in Business Infrastructuur Virtualisatie, levert bewezen virtualisatie-oplossingen: van de desktop en het datacenter tot applicaties en de cloud.

VMware

Okta is een platform in de categorie Identity-as-a-Service: IDaaS. Dit betekent dat gebruikers makkelijk op één plek veilig in alle cloud-diensten kunnen inloggen.

Okta

Over Fondo

Uw medewerker centraal

Ons specialisme is de moderne werkplek veilig en optimaal te laten werken voor uw medewerkers. We stellen hen in staat om binnen uw zakelijke omgeving met alle applicaties, op ieder device, op elke plek te werken. Veilig en gebruiksvriendelijk.

Of u nu werkzaam bent in de zorg, retail, onderwijs, finance of welke sector dan ook: iedereen heeft een stip op de horizon voor de ideale werkplek. Wij begrijpen dit.

Over Fondo

Wij werken voor

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Marc van Rinsum vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsupdate