Fondo Mobile Workspace
Fast, Easy & Secure


Ready for Any

Cloud is tegenwoordig een gevestigd begrip. Na een periode van ruim 10 jaar is bijna alles al gevirtualiseerd en hebben veel bedrijven en organisaties de stap gemaakt naar webapplicaties of een extern datacenter. Nu breekt er een nieuwe periode aan waarin het echt niet meer uitmaakt met welk apparaat je wilt werken. Bring-Your-Own en Choose-Your-Own zijn vanzelfsprekendheden waar we niet meer om heen kunnen. Dagelijks helpt Fondo ruim 120 klanten met mobiliteitsvraagstukken.

Wij nodigen u op 12 september graag uit voor een informatief seminar waar wij u zullen bijpraten over de trends en ontwikkelingen op het gebied van mobile workspace, mobile threat management en slimme WiFi oplossingen.

Dit evenement zal plaatsvinden in het Evoluon in Eindhoven.

image001 min - Fondo Mobile Workspace<br />Fast, Easy & Secure

Alle (mobiele) werkplekken beheren met één tool

We laten u zien dat eenvoudig toegang (single sign-on) krijgen tot uw applicaties en data, echt geen rocket science meer is. U kunt uw medewerkers volledig vrijlaten bij de keuze voor hun notebook of tablet, zonder dat de veiligheid daarbij in het gedrang komt. Een beheerplatform voor alle operating systemen inclusief geavanceerd Windows 10 beheer zonder traditionele group policies. Samen met VMware demonstreren wij graag hoe we dit mogelijk maken.

image002 1024x576 - Fondo Mobile Workspace<br />Fast, Easy & Secure

Mobiel phishing is het grootste onopgeloste probleem in cybersecurity

56% van alle gebruikers heeft recentelijk phishing-URL’s ontvangen en klikken deze aan op hun mobiele apparaten. Mobiele apparaten zijn aangesloten buiten traditionele firewalls en hebben meestal geen beveiligingsoplossingen voor endpoints. Ze hebben echter wel toegang tot een overvloed aan nieuwe berichtenplatforms die niet op desktops worden gebruikt. Bovendien beschikt de mobiele gebruikersinterface niet over de details die gebruikers nodig hebben om phishing-aanvallen te identificeren. Dit alles, samen met de enorme hoeveelheid persoonlijke gegevens op mobiele apparaten, maakt van deze apparaten het voorkeursdoel voor phishing-aanvallen. Wij demonstreren u de oplossingen.

image0021 min - Fondo Mobile Workspace<br />Fast, Easy & Secure

Toekomstbestendig WiFi, slim, simpel en schaalbaar

Een Wi-Fi netwerk moet je kunnen bouwen en beheren zonder het gebruik van een centrale controller en zonder single-point-of-failure. Access points dienen volledig autonoom te werken, wat betekent dat een organisatie continu de beschikking heeft over een veilig draadloos netwerk. Gastaccounts kunnen heel eenvoudig door de organisatie zelf worden aangemaakt. De gasttoegang blijft netjes gescheiden van de toegang die vaste gebruikers hebben tot het netwerk. De veiligheid van uw netwerk blijft altijd gewaarborgd.

Met innovatieve toepassingen wordt het mogelijk om onder andere echt storingsvrij te communiceren, way finding toe te passen en bedrijfsinformatie te verzamelen. Tijdens deze sessie zullen we u de mogelijkheden laten zien.

 

De koffie staat voor u klaar vanaf 9:30 uur. De sessies zullen om 10:00 uur beginnen en duren tot 15:30 uur. Na afloop is er gelegenheid tot netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Tevens zullen we tijdens deze borrel een leuke prijs verloten.

Fondo Mobile Workspace
Fast, Easy & Secure.

wmwarepng 300x95 - Fondo Mobile Workspace<br />Fast, Easy & Secure
lookout horz logo 300x57 - Fondo Mobile Workspace<br />Fast, Easy & Secure
logo.horizontal.fullColor.ALT BLK 300x125 - Fondo Mobile Workspace<br />Fast, Easy & Secure

Aanmelden voor dit event

Wil jij aanwezig zijn bij dit event en je verdiepen in mobile security? Meld je aan via onderstaand formulier!