Fondo
Zoeken Contact

Uw medewerker centraal

Events

Altijd op de hoogte blijven? Regelmatig organiseren wij evenementen om u te voorzien van de laatste updates over actuele onderwerpen. Onze experts zijn ook vaak aanwezig op externe evenementen.

Bekijk hier de komende evenementen

De laatste updates over verschillende onderwerpen

Maak op een leuke manier kennis met inspirerende innovaties

Onze experts zijn geregeld aanwezig op verschillende evenementen

Meerdere evenementen door het hele land!

“Als consultant op het gebied van End User Computing heb je kennis over een breed gebied nodig. Het hebben van kennis betekent dat je die ook kunt delen. De laatste paar jaar sta ik dan ook menigmaal op allerlei podia en geef ik kennissessies en trainingen, zowel bij klanten als intern. Dit in elk geval tot groot genoegen van mezelf, want ik haal er enorm veel voldoening uit."
Hans Kraaijeveld
Hans Kraaijeveld
End User Computing Architect
05-11
2023

VMware Explore 2023

VMware

Van zondag 5 november t/m donderdag 9 november vindt het jaarlijks terugkerend evenement VMware Explore 2023 plaats in Barcelona. Tijdens het evenement staat de VMware visie en innovatie op het gebied van smart-cloud centraal. Bent u erbij? Wij verzorgen een compleet studiereispakket.

14-02
2023

Lunch & Learn: Slimme devices in de retail

VMware

Digitale processen zijn de motoren voor uw retail organisatie. Daarom is de sector voortdurend met nieuwe mogelijkheden voor IT-ontwikkelingen bezig, om de klantervaring te verbeteren. Door het gebruik van moderne apparaten, zoals rugged devices, barcodescanners en smart devices, onderscheiden retailers zich steeds meer en kunnen ze hun klanten optimaler bedienen.

07-02
2023

Lunch & Learn: Wearables in de zorg

VMware

Digitale zorgprocessen zijn het zenuwstelsel van uw ziekenhuisorganisatie. Ontwikkelingen in de technologie zorgen voor nieuwe mogelijkheden voor uw zorgpersoneel om patiënten te helpen. Toepassingen zoals VR, AR en het gebruik van wearables worden steeds meer onderdeel van hun dagelijkse werkzaamheden. Wat is uw visie hierop? Op dinsdag 7 februari 2023 organiseren VMWare en Fondo de Lunch & Learn 'Wearebles in de zorg: controle en veiligheid als standaard, hoe doet u dat?', samen met het Radboudumc. De Lunch & Learn is gericht op de praktijk en verschillende onderwerpen, zoals de visie van het Radboudumc en hoe zij met de ontwikkelingen omgaan, komen aan bod.

19-01
2023

Lunch & Learn: Veiligheid in de zorg

De problemen rond IT-beveiliging in de zorgsector worden steeds groter. Een op de vier cyberaanvallen op zorginstellingen had dit jaar zelfs impact op de normale bedrijfsvoering, zo blijkt uit onderzoek van IDC onder managers in de zorg. Dit brengt veiligheid van patiënten in gevaar en kan enorme financiële schade veroorzaken. Maar hoe ziet dit dreigingsbeeld voor uw sector eruit? Crowdstrike, Fondo en het Ziekenhuis Nij Smellinghe brengen u graag tijdens de Lunch & Learn: Veiligheid in de zorg op de hoogte van de laatste trends en aandachtsgebieden op het gebied van cybersecurity in de zorg.

27-06
2022

Security Lunch&Learn: Stel het zenuwstelsel van uw organisatie veilig – 27 juni 2022

VMware

Security: Stel het zenuwstelsel van uw organisatie veilig, speciaal voor ziekenhuizen. Heeft u deze Lunch & Learn gemist waarin VMware, Fox-IT en Fondo samen met Leids Universitair Medisch Centrum u de praktijk tonen? Besproken is hoe het dreigingslandschap voor ziekenhuizen eruit ziet en waarom is er behoefte is aan meer inzichten. Wat is de impact op de zorgorganisatie in de situaties waarin je zoveel mogelijk de schade wilt beperken en natuurlijk in eerste instantie wilt voorkomen. Er volgen meer Lunch & Learn evenementen, dus houd onze pagina in de gaten.

31-05
2022

FONDO. Update Event 31 mei 2022 – was u erbij?

VMware

Was u erbij of heeft u de FONDO Update 2022 gemist? Bekijk snel de aftermovie! Op dinsdag 31 mei stonden er vier inspirerende sprekers op het programma, is een heerlijk diner verzorgd en hebben we genoten in Pathé Utrecht Leidsche Rijn met de nieuwste film Top Gun: Maverick, die enkele dagen voor het evenement in première is gegaan.

07-04
2022

Lunch & Learn: Multi-Cloud, de basis voor al uw applicaties gemist?

VMware

Houdt deze evenementenkalender in de gaten, er volgen er meer. Wat heeft u gemist? In deze sessie vertelt Viktor van den Berg u meer over VCF als platform in uw eigen datacenter en over mogelijkheden tot extensie naar de verschillende publieke clouds. Marc van de Logt volgt met een krachtige praktijkcase dat het verhaal compleet maakt.

02-12
2021

Webinar: Zet de eerste stap naar uw Modern Datacenter

VMware

Uw IT-infrastructuur wordt dag in dag uit op de proef gesteld. Uw klanten verwachten 24/7 beschikbaarheid, u wil snel schakelen bij nieuwe projecten en downtime koste wat het kost vermijden. Met een software-defined datacenter in de basis, kunt u al deze wensen vervullen en bent u de concurrentie bovendien steeds een stap voor.

29-04
2021

Webinar: Waar staat endpoint beveiliging over 1 jaar?

VMware

Denkt u wel eens na over de toekomst van uw werkplek? Met name hoe de veiligheid gewaarborgd is? Het nut van up-to-date endpoint security werd het afgelopen jaar héél duidelijk. Thuiswerken maakte de digitale werkplek opener en toegankelijker en de uitdaging om alles veilig te houden werd dan ook groter. Cybercriminelen schaven hun tactiek voortdurend bij en gemeenschappelijke tools en applicaties vormen de ideale voedingsbodem voor hun acties. Hierdoor blijft endpoint security een hot topic. Sta hier bij stil, want voorkomen is beter dan genezen.

26-11
2020

Fondo Bier@Home for VIP’s

Nu we elkaar niet live kunnen ontmoeten, nodigen we je graag uit voor onze “virtuele bierproeverij” met fysieke bieren! Op donderdag 26 november starten we om van 16.30 tot 17:15 uur met een rondleiding in een leuke brouwerij en krijgen bijbehorende uitleg. Aansluitend gaan we met elkaar natuurlijk de biertjes proeven! Namens de brouwerij zal een specialist ons meenemen in geuren, smaken en afdronk van deze mooie biertjes. Dit proeverij-pakket wordt je een paar dagen van tevoren toegestuurd, zodat je ze koud kunt nuttigen tijdens ons evenement. Bij het ervaren van de biertjes houden we een pubquiz waar leuke prijzen bij te winnen zijn!