Fondo
Zoeken Contact

Bent u erbij?

Lunch & Learn: Veiligheid in de zorg

Wanneer? 19 januari 2023 vanaf 9.30 uur

Waar? Kasteel Heeze, in Heeze

Op het programma

De problemen rond IT-beveiliging in de zorgsector worden steeds groter. Een op de vier cyberaanvallen op zorginstellingen had dit jaar zelfs impact op de normale bedrijfsvoering, zo blijkt uit onderzoek van IDC onder managers in de zorg. Dit brengt veiligheid van patiënten in gevaar en kan enorme financiële schade veroorzaken.

Maar hoe ziet dit dreigingsbeeld voor uw sector eruit? Fondo en Crowdstrike brengen u graag op de hoogte van de laatste trends en aandachtsgebieden op het gebied van cybersecurity in de zorg.

Speciaal voor de zorg uit het Zuiden van Nederland komen wij bij elkaar in Kasteel Heeze op de Kapelstraat 25, 6691 HC Heeze.

CrowdStrike - het team van Crowdstrike brengt u op de hoogte van de laatste dreigingen van cybersecurity in de zorg.

Ziekenhuis Nij Smellinghe - dit ziekenhuis heeft Crowdstrike succesvol geïmplementeerd. In de presentatie komt naar voren waarom zij voor Crowdstrike hebben gekozen, hoe de ervaringen zijn omtrent de implementatie en hoe de diensten van Crowdstrike hun waarde bewijzen binnen de zorg.

Fondo - als partner van Crowdstrike is Fondo uw gastheer van de Lunch & Learn en staan wij klaar om u te helpen in de wereld van cybersecurity.

Agenda - 19 januari 2023

  • 09.30 - 10.00 uur Ontvangst in Kasteel Heeze, in Heeze
  • 10.00 - 12.00 uur Presentaties
  • 12.00 - 13.00 uur Lunch
  • 13.00 - 14.30 uur Activiteit: rondleiding door Kasteel Heeze

Aanmelden is niet meer mogelijk