Fondo
Zoeken Contact

Webinar is succesvol afgerond

Waar staat endpoint beveiliging over 1 jaar?

Datum: 29 april 2021
Tijd:
11.00 tot 12.00 uur

Weet u hoe belangrijk next generation beveiligingssoftware kan zijn voor uw organisatie?

Denkt u wel eens na over de toekomst van uw werkplek? Met name hoe de veiligheid gewaarborgd is? Het nut van up-to-date endpoint security werd het afgelopen jaar héél duidelijk. Thuiswerken maakte de digitale werkplek opener en toegankelijker en de uitdaging om alles veilig te houden werd dan ook groter. Cybercriminelen schaven hun tactiek voortdurend bij en gemeenschappelijke tools en applicaties vormen de ideale voedingsbodem voor hun acties. Hierdoor blijft endpoint security een hot topic. Sta hier bij stil, want voorkomen is beter dan genezen.

In samenwerking met VMware Carbon Black organiseerden wij een live webinar over de werkplek van de toekomst met next generation beveiligingsoftware.

Helaas, aanmelden is niet meer mogelijk. Wel hebben we interessante video's voor u.

Op de agenda

Cybercriminelen passen voortdurend hun tactieken aan. Een security oplossing zoals VMware Carbon Black die slimme technologieën zoals Artificial Intelligence en Heuristic Analysis gebruikt denkt mee en let onder andere op ongebruikelijk gedrag. Dit is cyber security dat een stap verder is. De integratie met Workspace ONE maakt het nog makkelijker om problemen te detecteren en verspreiding tegen te gaan.

Sprekers Fondo en VMware Carbon Black

Huib Dijkstra

Senior Solution Engineer Security

Na jaren internationaal ervaring te hebben opgedaan als technisch adviseur, maakte hij de laatste jaren de overstap naar een meer commerciële rol. Zijn persoonlijke End User Computing-visie is dat bedrijven IT-diversiteit gaan omarmen en zich concentreren op datgene waar werknemers blij van worden. Met nu de nadruk dat een hoog niveau van beveiliging wordt gehandhaafd door de geïmplementeerde oplossingen. Bij VMware Carbon Black zet hij deze missie voort.

man, bril, lach, fondo shirt

Joris Adriaanse

Business Development Manager

Joris heeft bij Fondo de verantwoordelijkheid dat klanten de juiste keuzes kunnen maken in hun digitale transformatie. Dat zij keuze hebben in beschikbare oplossingen die passen in de digitale  ontwikkelingen van vandaag. Door zijn jarenlange ervaring in integreren van de moderne werkplek binnen elk type organisatie is zijn advies van grote  waarde.

Evenementen

Waar staat endpoint beveiliging over 1 jaar?

29 april 2021
Live webinar
11.00 - 12.00 uur