Fondo @ Mobile World Congress – Waarom?

Joris Adriaanse

Business Development Manager

Er is al veel geschreven over Mobile World Congress. De meeste nieuwsberichten gingen over het uitkomen van de Nokia 3310, en andere mooie telefoons. Het is niet nodig dat wij daar ook over schrijven, een top artikel daarover is te vinden bij onder andere Coolblue. Maar waarom is Fondo bij het Mobile World Congress? Natuurlijk vinden wij het ook leuk om te spelen met alle telefoons, gadgets, robotjes en VR-brillen.

Fondo & VMware

Ondanks de beurs hadden we nog een drukke agenda met onder andere James Dunn (VMware’s EMEA Partner Marketing Manager) en Ian Evens (VMware’s Vice President – End User Computing EMEA). Binnen VMware staat Fondo zowel bekend als de partner met de grootste install base AirWatch van Nederland als de meest innoverende op het gebied van mobility. Daardoor is Fondo ook koploper in het aanhaken in nieuwe technieken, nieuwe programma’s en een gewaardeerd pilotpartner voor VMware. Fondo doet dit door een actief partnerschap te hebben met VMware en AirWatch en samen de Nederlandse markt te bedienen. Waar veel partners re-actief aanhaken op nieuwe technieken als het managen van Windows 10 loopt Fondo voorop en kijken wij vooruit naar Internet of Things en Augmented Reality.
Mwc 2017

De nabije toekomst

Fondo werkt actief samen met VMware aan:
  • Project Fire en Project ICE – het managen van Internet Of Things via Airwatch
  • Why settle for GOOD when you can have the best? De Good MDM oplossing is end of life, wij helpen een met een naadloze overstap naar Airwatch
  • Airwatch en Windows 10 – Maak “het nieuwe werken” realiteit!
  • Augmented Reality – Manage de Microsoft Hololens
 
 
Fondo is koploper in mobility, en dat doen we graag met u! Heeft u interesse om in deze toekomstplannen meegenomen te worden, neem dan contact met ons op!