Fondo services

Fondo Services ontzorgt. Wij leveren expertise en kennis aan gebruikersorganisaties van ICT-applicaties, projectorganisaties van (semi)overheden en brancheorganisaties. Zo profiteren leveranciers van de inbreng van gebruikers via een efficiënt wensenproces. Op basis daarvan ontwikkelen leveranciers hun applicatie naar een product dat perfect aansluit bij de gebruiker. Fondo biedt vier deskundige services aan.

Projectleiding

Fondo Services voert grote, meerjarige en landelijke projecten uit, maar ook korte projecten zoals onderzoeksopdrachten. Wij kunnen uiteenlopende projecten uitvoeren voornamelijk voor onderwijs, zorg en (gemeentelijke) overheden. Wij zijn gespecialiseerd en innovatief op het gebied van onderwijsorganisatorische ICT systemen en projecten, ICT applicaties voor (semi)overheden, ketenautomatisering en vraagstukken van interconnectiviteit.

Financiële ondersteuning

Wij leveren administratieve ondersteuning, maar ook de volledige uitvoering van de boekhouding. Zo verzorgen wij het aanmaken en verzenden van facturen, maar ook het registreren van binnenkomende facturen en het betalen van crediteuren. Daarnaast gaan we over interne controle, het opstellen van de jaarrekening en het verkrijgen van goedgekeurde accountantsverklaringen. Maar ook grotere klussen zoals het opstellen van (meerjaren)begrotingen en het leveren van managementrapportages vallen binnen onze mogelijkheden.

Secretariële ondersteuning

Primaire kantoordiensten zijn de ruggengraat van iedere organisatie. Fondo services kan u daarbij helpen. Zaken als postafhandeling, het bijhouden van het relatiebeheersysteem, het voeren van de boekhouding, telefoonafhandeling en het beantwoorden van vragen (telefonisch, schriftelijk, e-mail) liggen binnen de mogelijkheden. Deze dienstverlening kan zowel aan verenigingen als aan individuele instellingen worden verleend.

Nieuwsgierig geworden? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op via:
services@fondoservices.nl of bel +31 (0)88 126 35 55Bellen: +31 (0)88 126 35 55

Logo SamenSOM
Logo Typo3gem
Logo Delphi
VDOD Logo