Fondo werkte zowel voor ons als voor onze klant

Marcel Cotteleer En Martin Rutten 06

‘De heren van Fondo hebben uitstekend bijgedragen aan de kwaliteit van ons project . Ze dagen ons uit en stellen goede, kritische vragen. Daaruit blijkt hun brede en diepe kennis en kunde.’

Mijn naam is Martin Rutten en werkzaam bij Truston sinds 2001. Truston is een (h)erkende IT organisatie met een focus op Zorgverzekeraars IT (specifiek voor OHI – Oracle Health Insurance) en het beheren van bedrijfskritische informatiesystemen (specifiek voor Oracle technologie).

Binnen de afdeling Technisch Beheer ben ik teamleider van zowel Kantoorautomatisering als Managed Services. De kantoorautomatisering richt zich op de interne IT van Truston. Managed Services richt zich op het beheer van databases en infrastructuur voor de niet-zorg klanten.

Mijn werk is erg breed en dat maakt het enorm leuk. Iedere dag is anders en ik sta in contact met veel verschillende mensen.

Fondo heeft ons geholpen bij een groot implementatieproject voor een zorgverzekeraar, waarvoor wij nu zowel het Functioneel- , Applicatie- en Technisch Beheer voor uitvoeren. Door de omvang van dit project hadden we extra capaciteit nodig, niet alleen tijdens de implementatie, maar ook voor de overdracht naar beheer. Fondo heeft ons hierbij enorm geholpen. De medewerkers van Fondo gaan verder dan alleen hun toegewezen werk. Ze dagen ons uit en stellen goede, kritische vragen. Daaruit blijkt hun brede en diepe kennis. De medewerkers zijn techneuten met algemene kennis en uiteenlopende specialisaties. Tevens hebben zij uitstekend bijgedragen aan de kwaliteit van het project.

 

Samen in de vuurlinie

Tijdens het project bij de zorgverzekeraar vernamen wij dat Fondo ook gespecialiseerd is in het aanleggen van draadloze netwerken. We kampten al enige tijd met een verouderd netwerk, wat ten koste ging van de stabiliteit van de werkplekken. Fondo introduceerde Aerohive bij ons. Een bezoek aan de leverancier overtuigde ons voor het gebruik van Aerohive. Momenteel worden al onze laptops vervangen, waarna we hierdoor volledig draadloos kunnen gaan werken.

De mensen van Fondo hebben samen met onze medewerkers in de vuurlinie gezeten tijdens de drukste periode van het project. Daarnaast hebben ze ook nog het draadloze netwerk aangelegd. Ze zijn zowel technisch als sociaal erg sterk. Vanuit Truston hechten wij veel waarde aan het nakomen van afspraken en een open communicatie. Fondo deelt onze kernwaarden en dat resulteerde in een fijne samenwerking.