Fondo
Zoeken Contact

Hoe onderhoudt u uw digitale cyber hygiëne?

Hackers gaan creatief te werk om veiligheidslekken op te sporen en toegang te krijgen tot uw data en cruciale systemen. Met steeds meer beschikbare apparaten en online diensten hebben cybercriminelen ook meer toegangspunten, dus ook invloed om een enorme impact te creëren op het primaire proces van uw organisaties. Ook overheidsinstanties ontsnappen hier niet aan en vallen vaak ten prooi aan ‘sluwe hackerstreken’.

Digitale processen zijn onmisbaar voor het ongestoord functioneren van de maatschappij. Cyberaanvallen vormen dan ook een aanzienlijke dreiging, ze kunnen leiden tot een totale verlamming ervan. In de periode maart 2020 - maart 2021 vonden talloze cyberincidenten plaats in Nederlandse overheidsinstanties en gemeentes.

Grote hoeveelheden kwetsbare overheids- en privacygevoelige informatie van burgers werden zo openbaar gemaakt. Deze incidenten hadden niet alleen impact op directe slachtoffers, maar ook op leveranciers, klanten en burgers.

Bovendien dient er ook rekening gehouden worden met het openbare karakter van  overheidsgebouwen. Gasten kunnen zich op meerdere locaties toegang verschaffen tot het lokale netwerk en zij hebben niet altijd goede bedoelingen. Wanneer het op weerbaarheid aankomt zijn er nog wel wat verbeterpunten aan de orde. Hoewel hier volgens het Nationaal Cyber Security Centrum al veel stappen zijn gezet, blijft de permanente dreiging onverminderd groot.

Om die dreiging maximaal terug te dringen kunt u als overheidsinstelling zelf ook stappen ondernemen om u te beschermen. Fondo helpt u graag op weg en gaat samen met u voor een onberispelijke cyberhygiëne.

Creëer een optimaal digitaal immuunsysteem

Door uw digitaal immuunsysteem te versterken met slimme technologieën, zoals Artificial Intelligence en Heuristic Analysis, voorkomt u veiligheidslekken. Dit type next generation beveiligingssoftware biedt bovendien een antwoord op cybercriminelen die hun tactieken voortdurend aanpassen. Carbon Black Cloud vertegenwoordigt samen met VMware Workspace ONE de volgende generatie securitysoftware en bieden een antwoord op de huidige cyberbedreigingen. Beiden zetten data in om bedreigingen efficiënter te identificeren en zorgen zo voor bescherming binnen de hybride werkplek en het moderne datacenter. Zo draait u de rollen om en geeft u cybercriminelen het nakijken.

 

Kruip in de huid van de hacker

Wacht niet tot het kritieke moment, maar zorg er proactief voor dat u voldoende beveiligd bent tegen een ransomware-aanval of een van de vele andere type dreigingen. Krijg inzage in de resultaten van ethische hackers en ontdek de mazen in uw securitynet voordat echte, malafide hackers u voor zijn en financiële of reputationele schade berokkenen.

Download de whitepaper - ‘Wees hackers te slim af’- en maximaliseer uw cyberveiligheid!

Whitepaper: Wees hackers te slim af!