Fondo
Zoeken Contact

Hoe onderhoudt u uw digital cyber hygiëne?

Hackers gaan creatief te werk om veiligheidslekken op te sporen en toegang te krijgen tot uw data en cruciale systemen. Met steeds meer beschikbare apparaten en online diensten hebben cybercriminelen ook meer toegangspunten, dus ook invloed om een enorme impact te creëren op het primaire proces van uw organisaties. Ook uw zorgbranche ontsnapt hier niet aan en valt vaak ten prooi aan ‘sluwe hackerstreken’.

Volgens onderzoek van het World Economic Forum vonden er vier cyberincidenten per week plaats in de eerste helft van 2021. Zorgdiensten zijn bijzonder kwetsbaar. De steeds grotere afhankelijkheid van technologie in combinatie met de kritieke aard van uw dagelijkse activiteiten, betekent dat ransomware-aanvallen* levens in gevaar brengen. Zo leidde 15% van de ransomware-aanvallen in het afgelopen jaar ertoe dat patiënten naar andere ziekenhuizen moesten worden doorverwezen. 20% van de aanvallen leidde er zelfs toe dat afspraken werden geannuleerd. Bovendien wilt u te allen tijde voorkomen dat gegevens van personen zomaar op straat komen te liggen. Gelukkig hoeft het zo ver niet te komen en kunt u zelf heel wat stappen ondernemen om u te beschermen. Ga vandaag nog aan de slag en kies voor een onberispelijke cyberhygiëne voor alle zorgmedewerkers met hun devices.

Creëer een optimaal digitaal immuunsysteem

Door uw digitaal immuunsysteem te versterken met slimme technologieën, zoals Artificial Intelligence en Heuristic Analysis, voorkomt u veiligheidslekken. Dit type next generation beveiligingssoftware biedt bovendien een antwoord op cybercriminelen die hun tactieken voortdurend aanpassen. Carbon Black Cloud Endpoint en Workspace ONE van VMware vertegenwoordigen de volgende generatie securitysoftware en bieden een antwoord op de huidige cyberbedreigingen. Beiden zetten data in om bedreigingen efficiënter te identificeren en zorgen zo voor bescherming binnen de hybride werkplek en het moderne datacenter. Zo draait u de rollen om en geeft u cybercriminelen het nakijken.

 

Kruip in de huid van de hacker

Wacht niet tot het kritieke moment, maar zorg er proactief voor dat u voldoende beveiligd bent tegen een ransomware-aanval of een van de vele andere type dreigingen. Krijg inzage in de resultaten van ethische hackers en ontdek de mazen in uw securitynet voordat echte, malafide hackers u voor zijn en financiële of reputationele schade berokkenen.

Download de whitepaper - ‘Bekijk de digitale werkplek door de ogen van een hacker’- en maximaliseer uw cyberveiligheid!

Whitepaper: Wees hackers te slim af!

 

* Waarbij cybercriminelen IT-systemen vergrendelen en betaling eisen om ze te ontgrendelen