Fondo
Zoeken Contact

Dell Technologies promoveert FONDO tot Platinum Partner

Dell Technologies heeft de partnerstatus van FONDO verhoogd van Gold naar Platinum. Dell benadrukt hiermee dat FONDO over bewezen kennis en kunde beschikt om Dell-technologie toe te passen in talloze oplossingen voor de moderne werkplek.

FONDO houdt zich bezig met advies over en het ontwerpen, implementeren en onderhouden van netwerkinfrastructuren. “In onze oplossingen stellen wij altijd de eindgebruiker centraal”, benadrukt directeur Marc van Rinsum. Fondo realiseert de ideale werkplek met onder andere VMware software en Dell hardware. Het implementeren van een VDI infrastructuur met een Dell PowerStore is daar een voorbeeld van.

Grootzakelijke markt

Om in aanmerking te komen voor de status Platinum Partner van Dell hebben FONDO-consultants onder meer een intensief certificeringstraject doorlopen. De promotie is bovendien een onderstreping van de groei die FONDO realiseert in de grootzakelijke markt. Zo zijn in 2020 bijvoorbeeld grote projecten gerealiseerd voor Heineken en Ahold.

Met de Platinum-status behoort FONDO nu tot de belangrijkste Dell Solution Partners in Nederland. “We onderstrepen hiermee dat we voor een langdurige samenwerking gaan”, stelt Kees van Luijk, Directeur Channel Sales Nederland van Dell Technologies. “Dell biedt de bouwstenen waarop FONDO oplossingen voor de moderne werkplek kan bieden.”

Exceptioneel

“Door ongelooflijke toewijding en uitstekend werk heeft FONDO de status Platinum verworven”, zo vervolgt hij. “Zeker in het licht van de coronaperiode waarin we zitten, is de groei die FONDO heeft laten zien exceptioneel.”

“Dat is niet helemaal los te zien van corona”, vult FONDO-directeur Marc van Rinsum aan. “Wij waren al langer een specialist in de moderne werkplek. Het mag duidelijk zijn dat door de pandemie de behoefte aan werken op elke plek, op elk tijdstip en op elk device enorm is toegenomen. Wij maken dat mogelijk: veilig, efficiënt en gebruikersvriendelijk. We bieden onze klanten totaaloplossingen, dus inclusief de infrastructuur, het beheer en desgewenst 24/7-ondersteuning.”