Fondo
Zoeken Contact
Esther Quak - FONDO

Esther Quak

Marketing Manager

Deze award gewonnen dankzij onze klanten

Hoe bijzonder is dat?

Sinds donderdag 28 januari 2021 zij wij de trotse bezitter van de Award VMware Partner of the Year 2020, uitgereikt door DELL Technologies. Hoe bijzonder is dat? Deze Award winnen is absoluut bijzonder, en ook dat DELL ons als VMware Partner in het zonnetje zet. Hoe zit dat?

Als VMware Partner helpen wij vele organisaties in verschillende branches in hun digitale transformatie. Onder andere de VMware software zorgt dat organisaties mogelijkheden heeft om de digitale transformatie door te zetten, zodat werknemers goed en veilig hun werk op elke locatie met elk device kunnen doen. DELL ziet het voordeel in synergie en meerwaarde te bieden aan bedrijven om de essentiële producten daarop af te stemmen.

Naadloos

Kees van Luijk, Director Channel Sales Nederland bij Dell Technologies zegt op Dutch IT-Channel: "Al onze partners hebben zich extra ingezet om het thuiswerken bij hun klanten en de bijbehorende digitale transformatie zo snel mogelijk te realiseren". Marc van Rinsum, managing partner FONDO reageerde op het mooie nieuws: “Mooi om te zien dat de samenwerking tussen Dell, VMware en Fondo zo succesvol is en we klanten hiermee kunnen voorzien van moderne IT-oplossingen. Het is en blijft mensenwerk en wil ik daarom alle DELL, VMware en Fondo collega’s bedanken en feliciteren met deze mooie award.”

Als partner van VMware, DELL, Microsoft en nog vele anderen helpen wij IT-managers en CIO’s in hun uitdaging om noodzakelijke verschillende oplossingen naadloos op elkaar aan te sluiten. Vaak met specifieke wensen en eisen, want iedere organisatie is anders. Daar ligt onze expertise, want het gaat verder dan veilige toegang tot devices, van elk type Endpoint. De grote uitdagingen zitten ook in de opslag van data (moderne datacenters-cloud) en de groei van moderne applicaties. En alles veilig natuurlijk.

Duidelijk

De Award mochten wij ontvangen mede dankzij deze uitdagende klanten. Samen met onze leveranciers bieden we gemak en duidelijkheid die organisaties nodig hebben in hun digitale transformatie. Dat er een oplossing komt die daadwerkelijk in de organisatie past en de werknemer zijn of haar werk onverstoord kan doen, op welke locatie hij of zij is en met elk type device. Met ondersteuning door FONDO, de implementatie, inhuur van expertise tot en met support en beheer in meerdere vormen.

Deze award is voor ons ook de bevestiging dat we toekomstgericht bezig zijn om vele klanten te helpen in hun digitalisering van werkplekken. Zodat hun werknemers tevreden hun werk kunnen doen. Heb je een vraag of wil je eens sparren met een van onze consultants? Vul dit formulier in en we bellen snel.