Fondo
Zoeken Contact
profielfoto, man, lach, sjaal, witte achtergrond

Arjen van Weeghel

Commercieel Manager

Focus op de zorg

Sinds 1 oktober 2012 ben ik werkzaam bij Fondo als Commercieel Manager. Het weer samenwerken met mijn “oud” collega’s maakte dat ik deze keuze destijds heb gemaakt. De gedeelde passie, kennis, drive, de persoonlijke sfeer en dezelfde toekomst visie maken ook dat ik tot op de dag van vandaag kan zeggen dat het nog steeds heel erg goed voelt.

Maar wie is Fondo? En waar staat Fondo eigenlijk voor?

Een goede en vertrouwde keuze….

Fondo staat voor gecertificeerde professionals met jarenlange ervaring, die zich richten op het ondersteunen van ICT organisaties. Zij staan, door hun expertise en prettige samenwerking, garant voor het uitbouwen van het succes van onze opdrachtgevers. Onderscheidend, persoonlijk, passie en commitment zijn daarnaast termen die typerend zijn.

De afgelopen jaren hebben we met diverse opdrachtgevers binnen de zorgsector samengewerkt en hebben we met hen een zeer goede relatie opgebouwd. De manier van samenwerken, de flexibiliteit en de wijze van communiceren zorgen er voor dat we de lange termijn relaties kunnen blijven vormen.

Wij kunnen u onder andere ondersteunen bij het implementeren van Microsoft gerelateerde oplossingen, het onderhouden, upgraden en migreren van bestaande infrastructuren en advies, begeleiding bij het implementeren en sourcen van het EMM platform (VMware/Workspace ONE).

We onderscheiden ons van onze collega bedrijven in de markt, door onze jarenlange ervaring met de specifieke eisen en verwachtingen binnen de zorgbranche. Een branche waar bescherming van (persoons)gegevens, uiterste zorgvuldigheid en conformiteit cruciale rollen spelen. Ook zijn wij vertrouwd met de cultuur binnen de zorg en met de verscheidenheid aan samenwerkingsvormen binnen en tussen de diverse zorginstellingen.

Hierbij wil ik u van harte uitnodigen om onze site te bekijken, waar u nog meer informatie zult vinden over wie Fondo is en wat Fondo ook voor u kan betekenen.
Het zou leuk zijn om persoonlijk met u kennis te maken. Tot binnenkort!

Arjen van Weeghel,
Commercieel Manager Fondo