Fondo
Zoeken Contact
René Regoor

René Regoor

Service Delivery Manager

FONDO Academy

FONDO deelt kennis over de moderne werkomgeving en endpoint management graag met anderen, onder meer via trainingen. Onze eigen experts verzorgen die opleidingen. Zij werken dagelijks met de verschillende toepassingen en weten dus precies wat in de praktijk het beste werkt.

FONDO helpt organisaties bij het inrichten van de moderne werkplek, mobile device management en datacenter virtualisatie. We implementeren de oplossingen en helpen bedrijven om die zo optimaal mogelijk te gebruiken. Aan dat laatste levert de FONDO Academy een belangrijke bijdrage: wij trainen uw mensen om het beste uit de beschikbare tools te halen.

Van operators tot architecten

De FONDO Academy biedt een gevarieerd cursusaanbod voor uiteenlopende rollen binnen organisaties, van operators tot aan ICT-architecten. Veel trainingen zijn gericht op het beheer van werkplekken en de verschillende devices die daarbij worden gebruikt.

Naast trainingen voor het werken met Workspace ONE of Office 365 verzorgen wij officiële trainingen voor VMware, met VMware gecertificeerde instructeurs.

NIEUW: Microsoft Endpoint Manager

Organisaties die werken met Office 365 hebben niet alleen de beschikking over applicaties als Windows 10, Sharepoint en Teams. Het pakket omvat ook het beheer van gedeelde applicaties en het beheer van alle werkplekken en devices. De Microsoft Endpoint Manager – een bundeling van de oude System Center Configuration Manager (SCCM) en MS Intune – is namelijk integraal onderdeel van Office 365.

Speciaal voor het werken met Microsoft Endpoint Manager heeft FONDO een nieuwe training ontwikkeld. Bedoeld voor mensen die binnen hun organisatie het endpoint-beheer opnieuw inrichten en/of meer willen halen uit die beheeromgeving. Naast de theorie gebruiken we onze kennis en praktijkervaring voor allerlei tips & tricks, zoals:

  • Hoe kan een beheeromgeving het beste worden opgebouwd?
  • Wat werkt in de praktijk wel, wat niet?
  • Hoe kun je de producten SCCM en Intune het beste samen gebruiken?

De FONDO-opleiding voor Microsoft Endpoint Manager is er zowel voor beginners als voor professionals. De cursus duurt in principe een dag of dagdeel; maatwerk is mogelijk. De volgende onderwerpen staan eigenlijk altijd wel op het programma:

User supportApplication management
Registering devicesOn-premise connectivity
Using the Company portalAnalysing and debugging
Users en (user)groupsDesigning Azure AD
Enrolling devicesConfig Manager setup
MEM Configuration profiles

 

Online

Trainingen vinden momenteel hoofdzakelijk online plaats, indien (weer) mogelijk - geven we ze uiteraard ook op locatie.

Meer weten over onze trainingen? Contact opnemen is het beste wat je kan doen en ook alvast ons trainingsaanbod bekijken.