Fondo
Zoeken Contact
profielfoto, vrouw, lach, bruine ogen, bruin haar

Kelly Jagroe

Projectmanager

Fondo deelnemer Customer Technical Advisory Board

De nauwe samenwerking tussen Fondo en VMware zal niemand zijn ontgaan. Als partner kunt u ons bijvoorbeeld vinden op evenementen als de vEUC Techcon, Empower en VMworld. Met gepaste trots kunnen we nu ook melden dat we een vaste deelnemer zijn geworden van de Customer Technical Advisory Board (CTAB).

De CTAB is een tweedaags VMware-evenement. Het wordt in Europa twee keer per jaar georganiseerd. Toegang is er alleen op uitnodiging en alleen voor partners en grote klanten. Het is een evenement waarbij de volledige productcatalogus van VMware op technisch niveau wordt behandeld: van Workspace ONE tot Horizon, van SDDC tot NSX en van Velocloud tot vSphere. Partners en klanten krijgen de ruimte om customer- en/of business-cases te presenteren.

 

 

Korte lijnen naar de engineers
De VMware-producten worden door de betreffende productmanagers behandeld. Zij delen lopende en nieuwe ontwikkelingen, geven kennissessies en vragen actief om input van de aanwezige partners en klanten. Doel is om de producten te verbeteren.

Naast de productmanagers zijn er meestal ook engineers aanwezig. Die staan klaar om vragen te beantwoorden, incidenten en/of problemen te bespreken en natuurlijk ook om ideeën en adviezen in ontvangst te nemen.

Het contact met de productmanagers en engineers beperkt zich vervolgens niet alleen tot de CTAB. Als deelnemend partner kunnen wij ze ook buiten de CTAB om benaderen. Dat maakt de communicatie- en hulplijnen kort. Dat is niet alleen een voordeel voor ons maar ook voor u.

Klantcase met Workspace ONE
De eerste CTAB-bijeenkomst was in juni op het Britse hoofdkantoor van VMware in Staines-upon-Thames. Fondo heeft een klantcase met Workspace ONE mogen presenteren. Dat was een superleuke ervaring! Naast onze eigen sessie werd er onder meer gesproken over Advanced Remote Management. Deze feature is nu al beschikbaar voor bijvoorbeeld rugged devices die op Android draaien. VMware gaat kijken naar de mogelijkheden voor andere besturingssystemen.

De tweede editie van de CTAB in 2019 vond in november plaats in Barcelona. Fondo was ook hier present.