Fondo
Zoeken Contact
man, lach, profielfoto, pak

Marc van Rinsum

Managing Partner

Fondo krijgt van VMware tweede Master Services Competency

Fondo heeft van VMware de tweede Master Services Competency (MSC) ontvangen. Dat is bijzonder, omdat er maar zes Nederlandse IT-bedrijven zijn die over één of meer van zulke competenties beschikken. VMware heeft de kwalificaties ontworpen om klanten te helpen bij het herkennen van partners met bewezen expertise.

Een MSC is een erkenning voor de deskundigheid en ervaring bij een partner rond een VMware- oplossingsgebied van de volgende generatie. Voor het behalen van MSC’s moet een bepaald aantal personen binnen een partnerorganisatie over geavanceerde technische certificeringen beschikken. Bovendien moeten er, als bewijs van hoogwaardige service, drie klantreferenties zijn voor recent voltooide projecten.

Digital enterprise

Kenneth del Rio, Senior Manager Business Partners & Alliances Benelux bij VMware: “VMware is gecommitteerd om eindgebruikers te helpen VMware-technologie maximaal te benutten. Hiervoor stimuleren we onze partners actief om autonoom services en praktische kennis over geavanceerde technologieën te ontwikkelen. Het Master Services Competency-programma, gelanceerd medio 2018, is één van de strategische pijlers. Bedoeld om de capaciteit en competenties in ons brede partnerlandschap verder te vergroten. We vragen daarbij van partners wel een substantiële investering in VMware-kennis.

Fondo was al een solide partner op het vlak van End User Computing. Enige tijd geleden hebben ze de MSC Desktop & Mobility behaald. Wij feliciteren Fondo met het behalen van de tweede master- competence op het vlak van Data Center Virtualization. Hier straalt duidelijke ambitie uit om een nog grotere rol te spelen in de transformatie van eindklanten naar een volledige digital enterprise. Het is tekenend voor het enthousiasme bij Fondo, hun focus en tegelijkertijd commerciële verbreding in werkzaamheden.”

Bevestiging

Fondo, tevens Most Committed VMware Partner of the Year, heeft MSC-certificaten in bezit voor de gebieden ‘Desktop and Mobility’ en ‘Data Center Virtualization’. “We zijn trots op het bereiken van deze MSC en vooral trots op onze mensen die dit mogelijk maken”, aldus Marc van Rinsum, Directeur bij Fondo. “Hiermee bewijzen de specialisten van Fondo hun uitgebreide kennis en ervaring, die dagelijks wordt toegepast bij onze klanten. De samenwerking met VMware was al uitstekend maar wordt hiermee weer bevestigd. Voor onze klanten betekent het concreet dat we in staat zijn ze nog beter te helpen bij het implementeren en ondersteunen van de VMware oplossingen.”

Lees hier meer informatie over de Master Services Competencies.