Fondo
Zoeken Contact

Lunch & Learn: Multi-cloud, de basis voor al uw applicaties

Met cloud heeft u de keuze waar en hoe u uw applicaties draait. On-premises, vanuit de publieke cloud, als traditionele of moderne op containers gebaseerde applicatie, of een combinatie van deze opties. De opbouw van al deze mogelijkheden kwam breed aan bod tijdens de eerste Lunch & Learn sessie van dit jaar, bij Museum Aviodrome in Lelystad.

Op 7 april jl. stond het onderwerp ‘Multi-cloud, de basis voor al uw applicaties’ centraal. Het hoge aantal deelnemers toont de grote interesse in dit onderwerp, waarin veel organisaties zoekende zijn voor hun specifieke situatie.

 

Meer flexibel zijn in opschalen van workloads en uitbreiden naar verschillende publieke clouds

De deelnemers verwierven in de ochtend alle kennis over de mogelijkheden om een multi-cloud architectuur te bouwen met plek voor iedere type applicatie. In vogelvlucht nam Viktor van den Berg, Senior Solution Engineer bij VMware hen mee hoe het VMware platform, gebaseerd op VMware Cloud Foundation, organisaties helpt meer flexibel te zijn in opschalen van workloads en uitbreiden naar de verschillende publieke clouds. En daardoor ook minder afhankelijk maakt van hardware en andere fysieke apparatuur. Na de koffiepauze presenteerde onze eigen collega Marc van de Logt, technisch specialist, een mooie businesscase waarin de gemaakte keuzes en voordelen voor de klant duidelijk naar voren kwamen.

 

De nieuwe inzichten werden tijdens een goed verzorgde lunch met elkaar besproken en ervaringen gedeeld. Omdat we op de prachtige museumlocatie in Lelystad verbleven sloten we de middag af met een rondleiding door het museum Aviodrome. Na afloop ontvingen we mooie complimenten over de inhoud van de presentaties en de organisatie. We zijn trots te horen dat deze Lunch & Learn hen verder heeft geholpen in de keuzes waarvoor zij staan.

Meer Lunch & Learn-sessies

Dit jaar volgen er meer Lunch & Learn sessies, met diverse onderwerpen. Zodra de programma’s rond zijn laten wij het u weten op deze pagina. Houd deze pagina goed in de gaten of meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, dan ontvangt u deze in uw mailbox.

Wilt u eens sparren over de multi-cloud mogelijkheden binnen uw organisatie? Neem gerust contact met ons op via [email protected].