Fondo
Zoeken Contact

Spoedzorg en vertrouwen in devices
zodat geen seconde verloren gaat

 

SAMEN maken we moderne zorg MAKKELIJKER

De gehele zorgsector is toekomstgericht bezig om medewerkers te faciliteren in de digitalisering van werkprocessen en -plekken, zodat zij naar tevredenheid hun werk kunnen doen. Denk aan specialisten op de Ambulance die direct beschikken over medische dossiers van patiënten. Hierdoor kunnen zij onderweg updates geven waar de Spoedeisende Hulp (SEH) zich mee voor kan bereiden op de komst van een patiënt. Of denk aan EHBO- en beveiligingsmedewerkers die realtime overzicht hebben op een evenement locatie, waar een incident zich voordoet en hulpverlening nodig is.

Dit zijn praktijkvoorbeelden die bijdragen aan een gedegen zorgcoördinatie. De sector heeft hulp van ervaren IT-organisaties om deze werksituatie veilig en makkelijk toegankelijk te maken voor zorgprofessionals. Goede zorgcoördinatie valt of staat met goede technologie.

Topicus Ambulancezorg heeft met haar Ambusuite-platform mogelijkheden om met technologie bij te dragen aan de coördinatie van de spoedzorg. Samen met Fondo bouwt Ambusuite aan een ecosysteem die de zorgcoördinatie ondersteunt en geeft organisaties de ruimte om vanuit de eigen autonomie (virtueel) samen te werken in de zorgketen. Door focus te leggen op expertises met de juiste samenwerkingspartners ontstaat een groter geheel: het ecosysteem.

Ecosysteem Fondo en Ambusuite, hoe werkt dat?

 

Geen secondes verliezen, realtime beschikken over de juiste informatie, op elk moment van de dag of nacht op de plaats waar de zorgprofessional zich bevindt met een veilig en makkelijk te gebruiken device. Welke professional wil dat niet? En geen gedoe over noodzakelijke IT gerelateerde zaken. Hier komt de samenwerking tussen Topicus Ambulancezorg en Fondo samen. Waar het Ambusuite-platform zich heeft bewezen in procesondersteuning binnen de ambulancedienst is Fondo de ervaren partij in de zorgsector die gemak biedt in uw digitale transformatie. Fondo zorgt dat er een oplossing komt die daadwerkelijk in uw organisatie past. Met VMware Workspace ONE, Mobile Device Management  automatiseren en beheersbaar maken van het device lifecycle management, met de gewenste specificaties afgestemd op uw huidige infrastructuur. Ambusuite levert software voor realtime inzicht in spoedsituaties en Fondo zorgt voor ingebruikname, ondersteuning op de devices, de implementatie, support en beheer op het gewenst niveau. Een mooi resultaat van de samenwerking is de bijzondere implementatie in alle ambulances van Fundashon Kuido di Ambulans op Curaçao.

Als partner van VMware, DELL, Microsoft en veel andere leveranciers heeft Fondo meerdere maatschappelijke - en zorgorganisaties geholpen noodzakelijke softwareoplossingen naadloos op elkaar aan te sluiten, zo ook de oplossingen van Ambusuite. Vaak met specifieke wensen en eisen, want iedere organisatie is anders. Daar ligt de expertise, want het gaat verder dan veilige toegang tot devices.

 

Vertrouwen

Zorgprofessionals moeten kunnen vertrouwen op collega’s in de zorgketen en techniek. De software van Ambusuite maakt spoedzorg verlenen makkelijk, Fondo maakt moeilijke IT projecten makkelijk. Met de software van Ambusuite en device management van Fondo heeft u een combinatie waar de spoedzorg vertrouwt op device registraties zodat geen seconde verloren gaat.
Beide organisaties zijn ISO 27001-gecertificeerd en beschikbaar voor 24/7 support.

Kennismaken met de synergie van Ambusuite en Fondo? Neem contact op met Jeen Beckers ([email protected]) of Joris Adriaanse.

 

Joris Adriaanse vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!