Fondo
Zoeken Contact
profielfoto, man, kaal, lach, bruine ogen

Ron Huntman

Senior Consultant

Vier situaties van uitgebreide beveiliging die IT-managers helpt - deel 1

De afgelopen twee jaar hebben veel organisaties een ongekende druk gevoeld en uitgeoefend om hun digitale transformatie te versnellen, aangezien het hybride kunnen werken het nieuwe normaal is geworden. Zelfs met deze snelle veranderingen en onzekerheden, is het hebben van de juiste beveiligingssystemen cruciaal zodat uw organisatie nog steeds vol vertrouwen vooruit kan.

Volgens het Microsoft Zero Trust Adoption-rapport is beveiliging de grootste zorg voor organisaties die overstappen op hybride werken. Het is de belangrijkste reden dat CISO’s en security professionals een Zero Trust-aanpak hanteren. Als u weet dat uw organisatie is beschermd tegen grote en kleine bedreigingen, zowel extern als intern, bouwt u vertrouwen op dat u slaagt in uw Zero Trust strategie. Bij Microsoft Security omarmen ze de nieuwe realiteit van hybride werken door uitgebreide beveiliging te bieden met de beste dekking in zijn soort, aangedreven door AI en vereenvoudigd voor eenvoudig beheer, zodat u onbevreesd kunt zijn.

Hieronder leest u het eerste voorbeeld in een reeks van vier hoe verschillende organisaties dit kunnen aanpakken.

 

Omvangrijk betekent dekking van uw hele omgeving

Microsoft verenigt beveiliging, compliance, identiteit en beheer om u te helpen de productiviteit te verbeteren en uw volledige digitale eigendom te beschermen. Door een end-to-end-oplossing te bieden zijn ze met hun oplossingen in staat om beschermingslagen te integreren in meerdere clouds, platformen en endpoints: Windows, MacOS, Linux, iOS, Android, Amazon Web Services (AWS), Workday, Salesforce en meer.

Deze alomvattende aanpak verkleint het risico op datalekken, evenals op compliance- en privacy misstappen. Zodra het beleid voor de medewerker is ingesteld zorgen deze Microsoft oplossingen direct voor een betere beveiliging binnen je organisatie. Als Partner van Microsoft leveren we niet alleen producten en diensten. We werken samen met onze klanten om hun omgevingen te begrijpen en oplossingen te bouwen die aan de eisen en wensen voldoen.

Een van die situaties is waar organisaties overstapten van traditionele on-premises beveiliging naar een schaalbare, flexibele oplossing die past bij de complexe omgeving van een organisatie. Vaak hebben deze bedrijven afdelingen die een cruciale rol spelen in het succes van het bedrijf, bijvoorbeeld Research & Development. De bescherming van de medewerkers en intellectuele eigendom van het bedrijf staat altijd voorop. Wanneer de organisatie internationaal opereert vormt het beheer van cybersecurity in een wereldwijd landschap van veranderende compliance- en beveiligingsregelgeving een voortdurende uitdaging.

 

 

 

Wanneer een dergelijke organisatie besluit over te stappen van een on-premises beveiliging naar een Zero Trust-aanpak, is het nodig een reeks beveiligingsoplossingen te implementeren, via bijvoorbeeld de Microsoft 365 licentie, waaronder Microsoft Azure Active Directory (Azure AD) met beleidsrestricties zoals voorwaardelijke toegang, Microsoft Information Protection, Microsoft Defender for Endpoint, Microsoft Defender for Identy en andere oplossingen. Op deze wijze is er overzicht van de omgeving en kan men realtime reageren en proactief verdedigen tegen aanvallen.

Het is denkbaar dat elke organisatie die in de cloud opereert niet alle functionaliteiten uit hun Microsoft abonnement halen. Onze consultants helpen u hier graag bij en zet samen met u de volgende stap op uw roadmap naar een Zero Trust strategie. Eens van gedachten wisselen? Bel 088 1263 500 of stuur een mail naar [email protected]

 

Dit is het eerste blogartikel in een reeks van vier. Lees ook:

Deel 2: Omvangrijk betekent niet alleen dekking van uw hele omgeving, het is ook de beste bescherming
Deel 3: Integratie en AI-kracht in uw Zero Trust Security
Deel 4: Eenvoud is sterker