Fondo
Zoeken Contact
profielfoto, man, kaal, lach, bruine ogen

Ron Huntman

Senior Consultant

Vier situaties van uitgebreide beveiliging die IT-managers helpt - deel 2

De afgelopen twee jaar hebben veel organisaties een ongekende druk gevoeld om hun digitale transformatie te versnellen. Hybride kunnen werken is immers het nieuwe normaal geworden. In het licht van deze snelle veranderingen en bijkomende onzekerheden is het hebben van de juiste beveiligingssystemen cruciaal. Opdat uw organisatie nog steeds vol vertrouwen vooruit kan.

Als partner van VMware en Microsoft helpen wij klanten in hun zero trust-strategie. Wanneer u weet dat uw organisatie is beschermd tegen grote en kleine bedreigingen, zowel extern als intern, bouwt u vertrouwen op dat u slaagt in uw zero trust-strategie. In een reeks van vier leest u hoe andere organisaties dit vertrouwen opbouwen. Hieronder het tweede voorbeeld.

 

Omvangrijk betekent niet alleen dekking van uw hele omgeving, het is ook de beste bescherming

In de vorige blog heeft u gelezen dat Microsoft beveiliging, compliance, identiteit en beheer combineert. Deze combinatie verbetert enerzijds de productiviteit en zorgt anderzijds voor de beste bescherming van digitale eigendommen. Naast bescherming tegen een groeiend aantal dreigingen heeft uw organisatie het vertrouwen nodig dat de oplossingen van leveranciers de beste dekking in hun soort bieden.

Microsoft heeft, naast diverse posities in Gartner Quadrants en Forrester-categorieën, een veiligheidsvangnet dat uitgebreid en volledig geïntegreerd is. Het is bovendien duurzaam voor de toekomst. Innovatie staat daarbij centraal.

Zo zijn er IT-bedrijven die verzekeringsmaatschappijen wereldwijd bedienen met Cloud gebaseerde SaaS-oplossingen. Die helpen deze maatschappijen om sneller en slimmer te werken. Op het moment dat bestaande beveiligingssystemen de limieten naderen van de verwerkingscapaciteit is een upgrade nodig. Dit moet gebeuren zonder dat kritieke gegevens verloren gaan of het vermogen op detecteren van bedreigingen vermindert. Het IT-bedrijf wil zekerheid dat de oplossing de best beschikbare is.

 

 

 

De keuze voor Microsoft als leverancier is gebaseerd op het feit dat Microsoft producten en oplossingen gestaag verbetert. Een snelle migratie naar zowel Microsoft Defender voor Cloud als Microsoft Sentinel is inmiddels voltooid. Daarnaast is er Microsoft Endpoint Manager om het beveiligingsbeleid voor mobiele apparaten te beheren. Door deze functionaliteiten te combineren heeft Microsoft nu goed zicht over haar hele tech-stack, allemaal op één plek.

Onze Microsoft consultants helpen u graag om, samen met u, de volgende stap te zetten op uw roadmap naar een zero trust-strategie. Wilt u daar eens over van gedachten wisselen? Bel 088 1263 500 of stuur een mail naar [email protected]

 

Lees ook de andere drie blogs:

Deel 1: Omvangrijk betekent dekking van uw hele omgeving
Deel 3: Integratie en AI-kracht in uw Zero Trust Security
Deel 4: Eenvoud is sterker