Fondo
Zoeken Contact
Portret Stevin

Stevin van Keulen

Junior Business Mobility Consultant

FONDO sponsort sinds heden Volley Zuid H1 en daar zijn wij als vereniging en team ontzettend blij mee.

Mijn naam is Stevin van Keulen, speler van Volley Zuid heren 1 en Support medewerker van FONDO. Dit jaar heb ik FONDO benaderd met de vraag of zij de leukste volleybal verenging van Rotterdam willen sponsoren, en ja dat vonden ze ontzettend leuk om te doen!

Met trots hangt er een mooie banner in de sporthal en spelen wij ons warm in het inspeelshirts met FONDO op de rug! Deze zijn beide ontworpen door grafisch vormgever Tom Havenaar https://tomhavenaardesign.nl/  (spelverdeler + aanvoerder van Volley Zuid H1).

 

Volley Zuid

Volley Zuid is De Rotterdamse volleybalvereniging waar iedereen zich thuis voelt. Een club voor jong en oud waar je zowel competitief als recreatief kunt spelen. Volley Zuid is een gezellige, actieve en gezonde vereniging met een Rotterdamse mentaliteit. Voor meer informatie kan je terecht op onze website: https://www.volleyzuid.nl/.

Heren 1

De am"bier"tieuze superhelden is (in leeftijden) een gevarieerd team die zich dit seizoen in de eerste divisie mogen laten zien wat ze in huis hebben. Wij zijn te volgen via Instagram (volleyzuidheren1) en via de website https://www.volleyzuid.nl/teams/heren-1/ .

Trainer/coach: Hennie van Lieren
Erik van de Vreugde (spelverdeler)
Tom Havenaar (spelverdeler + aanvoerder)
Tunc Gönenc (middenaanvaller)
Niels de Gelder (middenaanvaller
Jasper Deuring (middenaanvaller)
Stefan Boekee (passen-loper)
Stevin van Keulen (passen-loper)
Christiaan van der Breggen (passen-loper)
Ronald Havenaar (passen-loper)
Marco Kanselaar (passen-loper)
Ricardo Kanselaar (diagonaal)
Mees Rabenort (diagonaal)

 

Michel van Jaarsveld (voorzitter Volley Zuid)

"In deze tijd is het hebben van een trouwe sponsor erg fijn voor een sportvereniging. Wij zijn dan ook trots op de samenwerking met FONDO."