Met Fondo heb ik altijd 100% aansluiting en resultaat

Mijn naam is Paul van den Hout en ben nu drie jaar werkzaam bij Rivas Zorggroep. Lang geleden ben ik ooit gestart als verpleegkundige en na een aantal jaren, overgestapt naar de automatisering. In de afgelopen jaren heb ik in heel wat ziekenhuizen als hoofd ICT of hoofd operations gewerkt. Bij Rivas startte ik met een tijdelijke opdracht voor de implementatie van het Electronisch Patiënten Dossier (EPD). Dat heb ik anderhalf jaar gedaan. Vanwege het vertrek van een teamleider werd mij gevraagd of ik wilde blijven als teamleider. Inmiddels geef ik leiding aan twee teams: Services en Operations.

Ten tijde van de EPD implementatie zijn we gelijktijdig gestart met een volledige vervanging van de technische infrastructuur. Ik had onvoldoende capaciteit om dit met mijn eigen mensen op te pakken en daarvoor heb ik dus Fondo ingeschakeld. Toen ik hier binnen kwam, deed men al zaken met Fondo. Ik had snel vijftien kundige beheerders nodig. Ik heb toen direct contact met Fondo opgenomen en eigenlijk was dit in een korte tijd perfect geregeld. Daarna hebben we nog een aantal grotere projecten gedaan, waaronder een Exchange migratie, waar de mensen van Fondo ons bij hebben geholpen. Ook gebruiken we Airwatch dat we samen met Fondo hebben geïmplementeerd en nog steeds onderhouden.

Als ik tijdelijke medewerkers nodig heb bel ik meteen met Fondo. Met wat voor profiel ik ook kom, er is altijd een 100% match en medewerkers zijn ook direct beschikbaar. Vanaf het eerste moment is er een goede klik. Wat dat betreft is voor de andere partijen Fondo een lastige partij om mee te concurreren. Als ik nu opbel en zeg dat ik morgenochtend om acht uur een systeembeheerder nodig heb, staat er morgen om acht uur een systeembeheerder op de stoep. Dat is knap en tot op heden lukt dat altijd. De aansluiting is altijd goed. Daar mogen de jongens van Fondo best trots op zijn. Ik denk dat het komt door de mensenkennis vanuit Fondo. Ze weten precies waar ik naar op zoek ben. Dat zijn namelijk mensen met bepaalde kennis en een bepaalde persoonlijkheid. Ik zoek een zekere mate van zelfstandigheid en eigenwijsheid. De mensen die Fondo stuurt, gaan direct aan de slag en functioneren zelfstandig. Die totale ontzorging, is precies wat ik nodig heb. Het liefst kaap ik al hun mensen weg om voor mij te komen werken!

IMG 5175bw

‘Ik zoek een zekere mate van zelfstandigheid en eigenwijsheid. De mensen die Fondo stuurt, gaan direct aan de slag en functioneren zelfstandig. Die totale ontzorging, is precies wat ik nodig heb. Het liefst kaap ik al hun mensen weg om voor mij te komen werken!’