Helder beheer en gebruik van bedrijfsgegevens op afstand
Vmware Enterprise Solution Provider
VMware Icon

Fondo heeft een unieke visie op business mobility. Wij vinden dat het zakelijk gebruik van apparaten even eenvoudig moet zijn als privé gebruik. Je werkt tenslotte het fijnste op je eigen apparaat met het besturingssysteem van jouw voorkeur.

De combinatie van VMware en Airwatch sluit hier volledig op aan. Met Vmware kan de virtuele bedrijfsomgeving altijd en op ieder apparaat geraadpleegd worden. Van tablet en smartphone tot desktop en laptop. Het besturingssysteem waarin de bedrijfsprogramma’s staan, is overal te openen. Zo kan er vanaf een apple computer worden gewerkt met een bedrijfssysteem dat op Windows 10 draait.

 

Zodra de gebruiker inlogt op de beveiligde werkomgeving, verschijnt er een bureaublad met daarop alle bedrijfsapplicaties. De beheerder kan op afstand instellen welke apps er toegankelijk worden gemaakt. Zo kunnen er selectief apps worden toegekend en kan alle bedrijfsinformatie op afstand worden gewist. Wel zo veilig. Het beheer en gebruik van VMware is eenvoudig en kostenefficiënt. Er is alleen een internetverbinding nodig. Inloggen op een bedrijfsnetwerk is dus verleden tijd. Deze zijn laag in verbruik en draaien op optimaal op ieder systeem en op ieder apparaat. Er is geen schijfruimte of krachtige processor voor nodig. Wanneer een apparaat gesloten wordt of wanneer een medewerker uit dienst treed wordt de toegang geblokkeerd en worden alle bedrijfsgegevens op het apparaat gewist. Helder beheer en gebruik van bedrijfsgegevens op afstand. VMware/Airwatch en Fondo maken business mobility makkelijk.

Meer weten over VMware? Wij vertellen u graag hoe u het meest uit VMware kunt halen.

Contact