Fondo
Zoeken Contact

De digitale werkomgeving

De ideale werkplek

Of u werkzaam bent in de zorg, retail, finance, of welke sector dan ook: net als veel organisaties heeft u een visie over de ideale werkplek. Zodat uw medewerkers elk apparaat kunnen gebruiken dat voor hen het beste werkt en waarmee zij:

  • beschikken over de nodige applicaties;
  • veilig toegang hebben vanaf elke locatie;
  • met dezelfde gebruikerservaring. 

Hebt u vraag? Klik hier

Fondo maakt het veilig en gemakkelijk

De ideale werkplek beschikbaar maken voor uw medewerkers is complex. Bij ons staat uw medewerker centraal. De aandacht gaat naar flexibiliteit, schaalbaarheid en makkelijk beheersbare oplossingen, zodat u uw medewerkers de ideale werkplek biedt. Moeilijke vraagstukken maken wij voor u makkelijk:

Advies  -  Implementeren Beheer & Support  -  Educatie

Any ID

Makkelijk inloggen

Om uw medewerkers eenvoudig toegang te geven tot uw bedrijfsdata is het belangrijk dat deze medewerker geïdentificeerd is. Afhankelijk van uw wensen en eisen helpen we u met:

Vragen?

Any device

Keuzevrijheid voor uw medewerkers

Geeft u uw medewerkers de keuze welk type device te gebruiken? Of biedt u alle medewerkers dezelfde hardware? Is het geoorloofd met privé devices zakelijke applicaties te benaderen?

Zij zijn het productiefst op het device waarmee zij het prettigst werken. De juiste hardware en veilig Mobile Device Management is cruciaal, daarom zorgen wij dat hun toegang tot uw bedrijfsomgeving via elk apparaat veilig is.

Vragen?

Any application

Overzicht op elk apparaat

Bedrijven hebben steeds meer applicaties, die vaker cloud-native zijn. U kunt deze op vele manieren aanbieden. Om uw applicatielandschap goed te beheren is overzicht belangrijk. Voor de ideale werkplek te kunnen aanbieden aan uw medewerkers, helpen wij u met het creëren van een uniform overzicht op ieder apparaat:

  • Webapplicatie: werknemers loggen in met Single Sign On
  • Mobiele applicaties: gebruik applicaties uit app-stores zonder ID nodig te hebben
  • Interne applicaties: installeer eigen software op het apparaat van de gebruiker

Vragen?

Any data

Veilig ontsluiten

Uw bedrijfsdata zijn beschermd. Uw medewerkers mogen alleen op een veilige manier via de nodige cloud applicaties bij uw bedrijfsdata komen. De ideale werkplek komt tot stand door uw medewerkers veilig toegang te bieden tot uw bedrijfsdata, via cloud applicaties in uw modern datacenter.

Vragen?

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Joris Adriaanse vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Fondo is overal

Sectoren

Bij Fondo voelen we ons comfortabel in elke sector. Wilt u weten wat wij voor uw sector kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsupdate