Fondo
Zoeken Contact

Van traditioneel naar multi-cloud software-defined datacenter

Modern datacenter

De modern datacenter oplossing bestaat uit een of meerdere software-defined datacenters die wij voor u stand-alone of geautomatiseerd inrichten. Doordat server-, netwerk- en storage functionaliteiten gevirtualiseerd worden in de software oplossing, bent u flexibeler in uw resources en minder afhankelijk van hardware en fysieke apparatuur. Nog een pluspunt, uw datacenter en infrastructuur is ook multi-cloud ready.

Voordelen

  • Hoge beschikbaarheid van resources
  • Lagere hardware kosten
  • Verbeterde business continuïteit
  • Verbeterde security en compliance
  • Uw datacenter en infrastructuur is multi-cloud ready

Vragen? Neem contact met ons op

Fondo maakt het veilig en gemakkelijk

Deze modern datacenter softwareoplossing levert ook de perfecte virtuele infrastructuur voor uw moderne applicaties oplossing. Hierin draaien traditionele applicaties en microservices naast elkaar op dezelfde virtuele infrastructuur. Ook zorgen we voor aansluitende Cloud diensten die een uitbreiding zijn op uw modern datacenter. Moeilijke vraagstukken maken wij voor u makkelijk:

Advies  -  Implementeren Beheer & Support  -  Educatie

Transformatie van traditioneel naar een modern datacenter

VMware Cloud Foundation

VMware Cloud Foundation, hierna VCF, automatiseert een of meerdere SDDC’s. De lifecycle management functionaliteit zorgt autonoom voor het onderhoud van het platform. Ook zorgt VCF voor een hybride Cloud ready infrastructuur met de juiste componenten om gemakkelijk een integratie te bouwen met een public cloud.

Geen zorgen meer over alle individuele installaties, upgrades en beheer van losse SDDC componenten. VCF installeert deze componenten automatisch en vereenvoudigd het beheer aanzienlijk. Dit bespaart uw IT-professional meer tijd en dus kosten. Fondo implementeert en ondersteunt veel organisaties in het beheren van moderne datacenters.

Whitepaper: Tackle de 3 grootste businessuitdagingen met VCF

Schaalbaar

Standaard SDDC

U kunt ook kiezen voor een of meerdere stand-alone SDDC’s. Een stand-alone SDDC bestaat uit individuele SDDC virtualisatie producten. De installatie is niet autonoom en toont het verschil met hierboven beschreven VMware Cloud Foundation (VCF): het beheer blijft handmatig uitgevoerd. Met de juiste monitoring en logging tools uit de vRealize Suite is dit een goede oplossing. Wij helpen u met inkoop en de opbouw van uw SDDC. Ook ondersteunen wij vele organisaties in het beheren van SDDC’s.

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Marc van de Logt vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Fondo is overal

Sectoren

Bij Fondo voelen we ons comfortabel in elke sector. Wilt u weten wat wij voor uw sector kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsupdate