Fondo
Zoeken Contact

Van traditioneel IT-beheer naar een DevOps organisatie

Moderne Applicatie oplossing

Om onze moderne applicatie oplossing tot een succes te brengen stellen we samen met uw IT-organisatie doelen vast voor een autonoom applicatieplatform. Deze doelen zorgen voor:

  • Een geautomatisseerd pad naar productie
  • Een universeel Kubernetes platform
  • Centraal management voor Kubernets clusters, applicaties en teams
  • Expertise in cloud native practices voor Dev en Ops

Vragen? Neem contact met ons op

Fondo maakt het veilig en gemakkelijk

Deze moderne applicatie oplossing bestaat uit producten van het VMware Tanzu portfolio. Wij helpen uw organisatie om de juiste samenwerking tussen developers en operators tot stand te brengen, zodat zij snel en effectief applicaties in de vorm van microservices kunnen leveren. Moeilijke vraagstukken maken wij voor u makkelijk met

Advies - ImplementerenBeheren - Support - Educatie

Uniek en veilig

VMware Tanzu

Fondo levert met VMware Tanzu een platform voor developers waar microservices autonoom kunnen draaien, terwijl IT operators het volledige overzicht hebben over de virtuele infrastructuur. Dit platform is gebaseerd op Kubernetes. Wij leveren een volledige CI/CD pipeline (Continuous Integration/Continuous Delivery). Uniek is dat traditionele applicaties naast cloud native applicaties kunnen draaien waardoor migraties eenvoudig blijven.

Vragen?

Makkelijk en veilig

Juiste aansluiting

Het Tanzu portfolio bestaat uit verschillende producten en services onderverdeeld in applicatie fases: build, run en manage. Samen met uw developers brengen we de applicatie eisen en wensen voor het platform in kaart. Vervolgens zorgen we voor de juiste aansluiting op de run en manage producten, bestaande uit Tanzu Kubernetes Grid, Tanzu Kubernetes Grid Integrated (voormalig Enterprise PKS), vSphere with Tanzu, Tanzu Mission Control, Tanzu Service Mesh en Tanzu Observability. Deze producten maken we op maat beschikbaar, op basis van de gestelde eisen en wensen.

Vragen?

Tijdwinst

Voordelen

Het voordeel is dat de applicatie architectuur en het DevOps proces tussen uw developers en IT-operators sterk verbetert. Dit zorgt voor tijdswinst in de oplevering van resources.

  • Snellere oplevering van applicaties
  • Tijdbesparing voor Dev en Ops
  • Simpele applicatie architectuur
  • Traditionele en Cloud native applicaties draaien naast elkaar
  • Eenvoudige transitie van legacy naar Cloud native applicatie

In combinatie met onze modern datacenter oplossing leveren we een autonome en hybride Cloud infrastructuur. De moderne applicatie oplossing sluit hier volledig op aan.

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Marc van de Logt vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Fondo is overal

Sectoren

Bij Fondo voelen we ons comfortabel in elke sector. Wilt u weten wat wij voor uw sector kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsupdate