Fondo
Zoeken Contact

Uw medewerker centraal

Over Fondo

Wij stellen de eindgebruiker centraal in IT. Ons team helpt, met behulp van innovatieve technologie, organisaties om hun primaire bedrijfsproces veilig, efficiënt en toekomstbestendig te laten verlopen zodat een eindgebruiker altijd en overal zijn of haar werk succesvol kan uitvoeren.

Onze ervaring ligt vooral in het adviseren over en het ontwerpen, implementeren en onderhouden van netwerk-infrastructuren. Wij doen dit al lange tijd voor diverse middelgrote en grotere organisaties zowel in zakelijke dienstverlening, overheid en non-profit als zorginstellingen en semi-overheidsbedrijven. Wij hebben gedegen kennis van de moderne technologieën en hebben gecertificeerde medewerkers in dienst op gebied van o.a. Microsoft, Citrix, Airwatch, Aerohive, VMware en diverse storage systemen. Methodieken als Prince en ITIL zijn breed bekend.

Youtube Fondo linkedin.com/company/fondo

Geschiedenis

Fondo is in 2007 opgericht door Kees Vink, Marc van Rinsum, Marina Westland en Jolanda van Agthoven. Zij waren daarvoor collega’s bij een groot ICT-bedrijf. Een overname leek een scheiding van wegen te veroorzaken. Maar het viertal wilde zo graag met elkaar blijven samenwerken, dat ze hun eigen ICT-bedrijf starten. “En die wens delen we tot op de dag van vandaag. We gaan lekker door samen.”

In de beginjaren richtte Fondo zich vooral op het leveren van ICT-expertise voor het beheer van de kantoorautomatisering binnen grote organisaties. En nog steeds leveren de medewerkers van Fondo deze kennis: van systeembeheerder tot applicatie- of netwerkbeheerder en van migratiespecialist tot en met projectmanager.

Inmiddels is Fondo vooral specialist in het beheer van de moderne werkplek. Eerst als vertegenwoordiger van AirWatch, na de overname door VMware vooral met tools van VMware. Dit commitment maakt dat we vooroplopen in de digitale werkomgeving. We stellen mensen in staat om binnen een zakelijke omgeving met alle applicaties, op ieder device, op elke plek te werken. Veilig en gebruiksvriendelijk.

Goede doelen

Fondo staat midden in de samenleving. We weten wat er speelt in de omgeving waarin we wonen, werken en leven, maar verliezen het grote geheel nooit uit het oog. Daarom werken wij graag mee aan een betere wereld. Dit doen we door goede doelen en projecten te steunen die wel wat extra (financiële) aandacht verdienen.

Dat doen we met het Fondo Fund, een kleinschalig fonds, waarin we een percentage van onze jaarwinst beschikbaar stellen. Zo proberen wij een solide maatschappelijke basis te leggen waarop mensen die het minder goed hebben, kunnen bouwen aan een betere toekomst.

Team

Echte ICT-professionals, die als geen ander weten hoe ze complexe ICT- problematiek moeten vertalen in eigentijdse oplossingen. Onze specialisten kunnen het hebben over certificeringen en toepassingen, maar uiteindelijk staat een heldere communicatie voorop. Zo maken wij expertise toegankelijk. Samen werken aan ICT oplossingen. Dat is duidelijke taal.

Werken bij fondo            Bekijk het volledige team

man, lach, profielfoto, pak

Marc van Rinsum

Managing Partner

man, bril, lach, fondo shirt

Joris Adriaanse

Business Development Manager

profielfoto, man, kaal, lach, bruine ogen

Ron Huntman

Senior Consultant

profielfoto, man, lach, kuiltje in de wang, blouse

Joris van den Bergh

Senior Consultant

profielfoto, man, lach, zwart pak

Kees Vink

Managing Partner