NU ÉN MORGEN

Het maximale uit ICT halen

Duidelijke taal

Fondo maakt ICT begrijpelijk. Onze specialisten kunnen het hebben over certificeringen en toepassingen, maar uiteindelijk staat een heldere communicatie voorop. Zo maken wij expertise toegankelijk. Samen werken aan ICT oplossingen. Dat is duidelijke taal.

Fondo werd in 2007 opgericht door een club ervaren en gedreven ICT-professionals. Wat hen destijds bond en nog steeds bindt, was de wil een organisatie te bouwen waarin iedereen zich met plezier kan ontplooien. Het aangaan en onderhouden van duurzame relaties speelt daarbij een centrale rol. Zowel met opdrachtgevers als met medewerkers.

Echte ICT-professionals, die als geen ander weten hoe ze complexe ICT- problematiek moeten vertalen in eigentijdse oplossingen.

Otto Van Den Brandt 2
Logos

Een betere wereld

Fondo staat midden in de samenleving. We weten wat er speelt in de omgeving waarin we wonen, werken en leven, maar verliezen het grote geheel nooit uit het oog. Daarom werken wij graag mee aan een betere wereld. Dit doen we door goede doelen en projecten te steunen die wel wat extra (financiële) aandacht verdienen.

Dat doen we met het Fondo Fund, een kleinschalig fonds, waarin we een percentage van onze jaarwinst beschikbaar stellen. Zo proberen wij een solide maatschappelijke basis te leggen waarop mensen die het minder goed hebben, kunnen bouwen aan een betere toekomst.

Partners

Fondo helpt haar klanten om het maximale uit hun IT-infrastructuur te halen. Onze consultants kunnen u ondersteunen bij een diversiteit aan problemen, projecten, migraties, operationele ondersteuning, performance management, interim management en onderhoud. Onze kennis wordt niet alleen herkend door onze klanten en medewerkers maar wordt ook bevestigd door diverse toonaangevende leveranciers binnen de ICT.

Fondo heeft zich als ICT dienstverlener voor diverse partnerships en technologieën gekwalificeerd.

Partner1
Vmware Enterprise Solution Provider
Partners 09
Microsoftpartner
Partners 07
Partners 02
Partners 05
Partners 04
Cisco Partner