Partners
Als IT specialist helpt Fondo haar klanten en partners om het maximale uit hun IT infrastructuur te halen. Onze consultants kunnen u ondersteunen bij acute problemen, projecten, migraties, operationele ondersteuning, performance management, interim management en onderhoud. Onze kennis wordt niet alleen herkend door onze klanten en medewerkers maar wordt ook bevestigd door diverse toonaangevende leveranciers binnen de ICT. Fondo heeft zich als ICT dienstverlener voor diverse partnerships en technologieën gekwalificeerd.

Partner1

Airwatch

Airwatch: Airwatch is de ‘industry leader’ op het gebied van Mobile Device Management welke Cross Platform functioneert (iOS, Android, Blackberry, Windows Mobile, Windows Phone en Symbian) en die zich kenmerkt door een grote schaalbaarheid, Role Based Access, Enterprise App Catalogus. Airwatch MDM is beschikbaar als SaaS en On Premise oplossing.

VMware

VMware, de wereldwijde leider in Business Infrastructuur Virtualisatie, levert bewezen virtualisatie-oplossingen – van de desktop en het datacenter, tot applicaties en de cloud – die uw organisatie ondertussen ook nog eens veel energie bespaart. IT-organisaties van grote en kleine bedrijven vertrouwen op VMware om hun te helpen een meer efficiënte, controleerbare en flexibele IT-infrastructuur neer te zetten.

Vmware Enterprise Solution Provider
Partners 09

Lookout

Lookout is sinds 2007 toonaangevend in mobile security. Het bedrijf is gespecialiseerd in de beveiliging van mobile devices. Ze beschermen bedrijven en personen tegen cybercriminaliteit en dataverlies. Op basis van (eigen) onderzoeken maken ze voorspellingen om zo cyberaanvallen te voorkomen of te stoppen.

Microsoft

Sinds vele jaren is Fondo Microsoft Gold Certified Partner. Dit geeft aan dat Fondo het hoogste niveau van competentie en ervaring met Microsoft Server Platform technologieën heeft. Deze status wordt door veel organisaties als een keurmerk beschouwd. Een bijkomend groot voordeel is dat onze klanten gebruik kunnen maken van onze contacten met Microsoft. Fondo kan bij bijzondere problemen als intermediair fungeren en direct contact opnemen met Microsoft. Wij hebben de juiste kennis, vaardigheden en betrokkenheid in huis om goede en adequate oplossingen te bieden.

Logo
Citrix Partner Silver Solution Advisor Logo Grey

Citrix

Citrix heeft een duidelijke visie op applicatie en desktop delivery gebied. Met XenApp, XenServer en Provisioning Server levert Citrix aangevuld met XenDesktop een sterke totaaloplossing. Er zijn verschillende technologieën waarbij Citrix ten opzichte van de concurrentie een voordeelpositie heeft, het ICA-protocol en Provisioning Server zijn enkele voorbeelden.
De Citrix consultants die bij Fondo werkzaam zijn, hebben een brede en diepgaande kennis van Citrix producten, welke wordt ondersteund door hun certificering. Citrix consultants binnen Fondo beschikken over de Citrix Certified Enterprise Administrator (CCEA) of Citrix Certified Information Architect (CCIA) status.

Aerohive

Aerohive biedt een netwerkbeheeroplossing voor het complexe geheel van access-points, branch-routers en switches. Netwerk- en IT-beheerders krijgen een volledig overzicht van alle verbindingen binnen de organisatie, tot in de kleinste details: wie is er waar en wanneer op het netwerk en met welke applicaties. De innovatieve WiFi oplossing is controller-less, ontworpen voor de enorme toename aan WiFi devices, goedkoper dan reguliere oplossingen, veilig en zo betrouwbaar dat het een goed alternatief kan zijn voor het bestaande ethernet.

Aerohive Logo
RES Logo 2010 Screen High Res

RES Software

Res Software helpt IT organisaties bij het beheren van complexe IT-omgevingen door software die het beheer goedkoper en makkelijker maakt. Gebruikers zijn gehecht aan hun PC, men is niet zozeer gehecht aan het apparaat zelf maar aan de manier waarop zij hun werk doen. Het beheren van al deze persoonlijke instellingen is zeer gecompliceerd vanwege het grote aantal factoren en variabelen die beheerd moeten worden. Middels RES Software is het mogelijk om al deze persoonlijke voorkeuren centraal te beheren.

AppSense

AppSense levert management oplossingen voor de gebruikersomgeving (user environment management). User environment management is, door meer dan tien jaar ervaring in de virtualisatiemarkt, een bewezen methode om desktop-managementkosten te verlagen. Dit doet AppSense door de gebruikersomgeving te ontkoppelen van de onderliggende desktop en de manier waarop deze gebruikersomgeving wordt aangeboden.

Appsense
1000px Cisco Logo

Cisco

Cisco Systems is opgericht in 1984 en was oorspronkelijk vooral gespecialiseerd in routers. Tegenwoordig produceert en verkoopt Cisco een grote variëteit aan netwerkapparatuur. Fondo is Cisco Registered Partner. Wij hebben diverse Cisco gecertificeerde netwerkspecialisten in dienst op CCNA en CCNP niveau.