Fondo
Zoeken Contact

Uw medewerker centraal

Android

Android is een besturingssysteem van Google wat wordt gebruikt voor smart phones, tablets, wearables en ook handscanners als Zebra en Honeywell. Met programma’s als Android Enterprise biedt Google de zakelijk markt de mogelijkheid om het besturingssysteem veilig en gebruiksvriendelijk in te zetten.

In onderstaande video krijgt u een goede indruk wat er met Android mogelijk is binnen VMware Workspace ONE.

Any app, any device, any cloud

Workspace ONE is toepasbaar op ieder toestel (laptop, desktop, tablet, telefoon, handscanner, etc.) en sluit aan op ieder systeem. Bestaande apps en lokale software kunnen er volledig in worden geïntegreerd. De dienst werkt op elke werkplek, of het nu Horizon, XenDesktop of Windows 10 is en dus ook met het Android en ook Apple besturingssysteem.

Mobile Device Management is ons specialisme en kunnen veel uit handen nemen. Lees hier meer over uw mogelijkheden in Werkplek as a Service.

Welke uitdaging heeft u? Neem contact op

Wilt u meer weten wat er met Android mogelijk is binnen VMware Workspace ONE?

Joris Adriaanse vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Ook interessant voor u

 

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsupdate

Over Fondo

Uw medewerker centraal

Ons specialisme is de moderne werkplek veilig en optimaal te laten werken voor uw medewerkers. We stellen hen in staat om binnen uw zakelijke omgeving met alle applicaties, op ieder device, op elke plek te werken. Veilig en gebruiksvriendelijk.

Of u nu werkzaam bent in de zorg, retail, onderwijs, finance of welke sector dan ook: iedereen heeft een stip op de horizon voor de ideale werkplek. Wij begrijpen dit.

Over Fondo

Wij werken met

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Joris Adriaanse vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Fondo is overal

Sectoren

Bij Fondo voelen we ons comfortabel in elke sector. Wilt u weten wat wij voor uw sector kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.