Fondo
Zoeken Contact

Uw medewerker centraal

Apple

Apple, bekend als fabrikant van o.a. iPhone, iPad en de Mac is steeds actiever in de zakelijke markt. Door de gebruiksvriendelijkheid van de Apple producten thuis, stijgt de behoefte om de producten ook op kantoor te kunnen gebruiken.

Voor Windows beheerders is Apple MacOS vaak een bijzonder systeem om mee te werken. Het werkt namelijk heel anders. Dit vereist vaak een andere set aan beheermogelijkheden om dit soort devices gecontroleerd toe te laten in uw IT-infrastructuur. Aan de andere kant zijn er juist veel redenen om dit wel te doen. Denk hierbij aan het aannemen van nieuw personeel. Iemand kan vanuit de studie gewend zijn om met Apple devices te werken, inclusief een MacBook. U kunt als werkgever het verschil maken door zowel Windows laptops als MacBooks te ondersteunen, zonder problemen. U kunt deze eenvoudig in beheer nemen met Workspace ONE.

Vragen? Neem contact op

Fondo & Apple

Door gebruik te maken van zakelijke diensten als Apple Business Manager, kan ook in een zakelijke omgeving deze gebruikersvriendelijkheid worden geboden aan de eind gebruikers. Fondo werkt nauw samen met Apple en is al jaren lid van het Apple Consultants Netwerk. Door deze samenwerking zijn al onze consultants voorzien van de laatste up-to-date informatie op het gebied van Apple technologie in de zakelijke markt.

In deze video krijgt u een uitbreid beeld van de mogelijkheden om Apple MacOS te beheren met Workspace ONE

Een medewerker in uw organisatie moet te allen tijde veilig, snel, gebruiksvriendelijk en veilig kunnen werken. Wij bieden de juiste oplossingen op maat, afhankelijk van de wensen binnen uw organisatie. De invulling wordt voornamelijk bepaald door de door u gewenste functionaliteiten. Hierin kennen wij een specifieke aanpak die zorgt voor een optimale implementatie van het door u gekozen producten en diensten, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Ook is er uitgebreid aandacht voor gedegen kennisopbouw en kennisoverdracht voor uw medewerkers en voorzien wij u in een stuk nazorg als de implementatie is afgerond.

Lees meer over onze aanpak

Wilt u weten wat er nog meer mogelijk is?

Joris Adriaanse vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Over Fondo

Uw medewerker centraal

Ons specialisme is de moderne werkplek veilig en optimaal te laten werken voor uw medewerkers. We stellen hen in staat om binnen uw zakelijke omgeving met alle applicaties, op ieder device, op elke plek te werken. Veilig en gebruiksvriendelijk.

Of u nu werkzaam bent in de zorg, retail, onderwijs, finance of welke sector dan ook: iedereen heeft een stip op de horizon voor de ideale werkplek. Wij begrijpen dit.

Over Fondo

Wij werken met

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Wilt u weten over onze diensten?

Joris Adriaanse vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Fondo is overal

Sectoren

Bij Fondo voelen we ons comfortabel in elke sector. Wilt u weten wat wij voor uw sector kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.