Fondo
Zoeken Contact

Uw medewerker centraal

ControlUp

Het managementplatform ControlUp verandert de manier waarop IT-systemen worden beheerd en problemen worden opgelost. Dit levert medewerkers een geweldige gebruikservaring op en bespaart organisaties veel tijd, geld en kostbare personele middelen bij het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit.

Over de hele wereld maken duizenden organisaties gebruik van ControlUp. Als partner van ControlUp nemen we u graag mee in de implementatie en voordelen van dit managementplatform.

Vragen? Neem contact op

De digital employee experience (DEX) managementplatform voor elke desktop, applicatie of locatie

Het ControlUp DEX-platform helpt IT-teams om slimmere beslissingen te nemen, om het ‘werken vanaf elke plek’ mogelijk te maken voor medewerkers. Met het monitoren van prestaties, beschikbaarheid en productiviteit levert ControlUp bruikbare inzichten. Die maken het oplossen en voorkomen van problemen eenvoudiger.

Het optimaliseren van remote omgevingen

ControlUp levert werk op afstand waar mensen op kunnen rekenen. Door ControlUp krijgt u real-time inzicht in uw hele netwerk en vindt u nieuwe manieren om de best mogelijke eindgebruikerservaring te leveren.

Voorkomt downtime bij gebruikers

Veelvoorkomende problemen die leiden tot onderbrekingen in de workflow worden ondervangen. Uitgebreide systemen zorgen voor vroegtijdige waarschuwingen en zelfcorrectie, om te voorkomen dat de productiviteit van werknemers beïnvloed wordt.

Los problemen sneller op

Besteed minder tijd aan uw supportafdeling en meer tijd aan het creëren van waarde binnen uw organisatie. Verhoog het niveau van uw helpdesk met het real-time oplossen van problemen, zodat uw medewerkers snel weer aan het werk kunnen.

Wilt u meer informatie? Martijn Privee vertelt het u graag. Neem contact op!

Ook interessant

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsupdateOver Fondo

Uw medewerker centraal

Ons specialisme is de moderne werkplek veilig en optimaal te laten werken voor uw medewerkers. We stellen hen in staat om binnen uw zakelijke omgeving met alle applicaties, op ieder device, op elke plek te werken. Veilig en gebruiksvriendelijk.

Of u nu werkzaam bent in de zorg, retail, onderwijs, finance of welke sector dan ook: iedereen heeft een stip op de horizon voor de ideale werkplek. Wij begrijpen dit.

Over Fondo

Wij werken met

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Wilt u meer informatie?

Marcel Cotteleer vertelt het u graag. Neem contact op!

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Fondo is overal

Sectoren

Bij Fondo voelen we ons comfortabel in elke sector. Wilt u weten wat wij voor uw sector kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.