Fondo
Zoeken Contact

Uw beveiliging centraal

CrowdStrike

CrowdStrike focust zich op de bescherming van mensen, processen en technologieën van moderne organisaties. Het platform is een oplossing om inbraken, ransomware en cyberaanvallen te stoppen. Welke is opgezet vanuit beveiligingsexpertise van wereldklasse en ervaring uit de branche.

Vragen? Neem contact op

Waarom CrowdStrike?

  • Het platform is cloud native. Het elimineert complexiteit en vereenvoudigt de implementatie om de operationele kosten te verlagen.
  • Het platform is AI-gedreven. Het maakt gebruik van de kracht van big data en kunstmatige intelligentie om uw team direct inzicht te geven.
  • Het is een single agent. Het platform levert op een effectieve wijze alles wat u nodig heeft om inbraken te stoppen. Vanaf de eerste dag.

Waar maakt CrowdStrike het verschil?

  • Intelligentie van wereldklasse met Falcon Intellegence. Om een volledig beeld te creëren van aanvallen en de context die nodig is, zijn alle cloudgegevens verrijkt met bedreigingsinformatie. Hierdoor kan er een proactieve beveiligingshouding ontwikkeld worden.
  • Falcon Overwatch zorgt voor een 24/7 dreigingsbeeld, door proactief te zoeken naar bedreigingen. De threathunters van CrowdStrike werken 24/7 als bescherming om te monitoren wat andere security-oplossingen missen.
  • Volledig beheerde service met Falcon Complete. Op een kosteneffectieve manier kunt u uw vaardigheden op cybersecurity gebied verbeteren. De oplossing wordt geconfigureerd, bediend, en gemonitord op afstand. Hierbij is het ook mogelijk een recovery dienst af te nemen.

Het CrowdStrike platform garandeert betere bescherming, betere prestaties en betere waarde. U krijgt gedurende de gehele levenscyclus bescherming tegen bedreigingen. Zelfs wanneer end-points offline zijn.

Wilt u meer weten over onze samenwerking?

Joris Adriaanse vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Ook interessant

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsupdateOver Fondo

Uw medewerker centraal

Ons specialisme is de moderne werkplek veilig en optimaal te laten werken voor uw medewerkers. We stellen hen in staat om binnen uw zakelijke omgeving met alle applicaties, op ieder device, op elke plek te werken. Veilig en gebruiksvriendelijk.

Of u nu werkzaam bent in de zorg, retail, onderwijs, finance of welke sector dan ook: iedereen heeft een stip op de horizon voor de ideale werkplek. Wij begrijpen dit.

Over Fondo

Wij werken met

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Wilt u meer informatie?

Marcel Cotteleer vertelt het u graag. Neem contact op!

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Fondo is overal

Sectoren

Bij Fondo voelen we ons comfortabel in elke sector. Wilt u weten wat wij voor uw sector kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.