Fondo
Zoeken Contact

Uw medewerker centraal

DELL Technologies

Met de hardware en software van Dell Technologies helpen wij vele klanten. Als partner van Dell bieden wij u toegang tot veilige hardware, software en de juiste ondersteuning die u nodig hebt. Zo stelt u uw medewerkers centraal in hun werksituatie, op elke locatie met elk device.

Meer weten? Neem contact op

Dell Technologies en NVIDIA

Dell Technologies en NVIDIA bieden AI-oplossingen om uw digitale transformatie te versnellen. Dit doen zij door middel van real-time gegevens te genereren, die de belangrijkste besluitvorming verbeteren. Dell Technologies en NVIDIA leveren een complete, end-to-end oplossing om klanten te begeleiden bij hun digitale transformatietrajecten. Fondo verzorgt, in samenwerking met uw organisatie, dat het verloop van de overgang naar wens is. Welke op basis van de behoeften van uw organisatie bepaald is.

Het portfolio en expertise van Dell Technologies en NVIDIA helpt bij het verminderen van risico’s, de kosten en de complexiteit van de implementatie. Dit doen zij door gebruik te maken van diverse oplossingen die afgestemd zijn op uw specifieke behoeften. Op basis van toekomstgerichte technologieën, zijn de oplossingen gefocust op maximale bedrijfsflexibiliteit.

Met de Dell Technologies en NVIDIA oplossingen kan uw bedrijf het volgende bereiken:

  • Vereenvoudigde AI – gezamenlijk ontworpen en gevalideerde oplossingen maken het snel en eenvoudig om een hardware- en softwarestack te implementeren die geoptimaliseerd zijn om AI-initiatieven te versnellen;
  • Hoge performance – verbeteren van de performance van AI-modellen met snelle toegang tot grotere datasets, waardoor het in real-time mogelijk is om reacties te genereren;
  • AI-expertise – het implementeren van gevalideerde ontwerpen voor AI, welke ondersteund zijn door services van wereldklasse. Dit helpt u bij het plannen, implementeren en optimaliseren van AI-oplossingen.

Heeft u een vraag?

PowerEdge servers met AMD processors

Het Amerikaanse AMD (Advanced Micro Devices) staat bekend om zijn processors. Het PowerEdge-serverportfolio met AMD EPYC biedt een uitgebalanceerd ecosysteem waarmee uw bedrijf het volgende kan bereiken:

  • Snellere en concurrerendere resultaten
  • Efficiënt beheer van datacenters
  • End-to-end infrastructuurbeveiliging

Verander uw datacenter met bovenstaande voordelen met AMD. U zorgt dan voor superieure normen voor prestaties, beveiliging en schaalbaarheid voor uw meest veeleisende workloads. 

Waarom kiest u voor PowerEdge met AMD?

Dell EMC is marktleider op het gebied van servers, storage, geïntegreerde systemen en IT-diensten. In combinatie met de kracht van AMD helpt dit uitgebalanceerde serverportfolio u om uw infrastructuurinvestering te beschermen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het realiseren van uw IT- en digitale bedrijfstransformaties. Lees hier meer.

Heeft u na het kijken van de video nog vragen?

 

Marc van de Logt vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Unified Workspace

Dell Technologies Unified Workspace is een uitgebreide oplossing voor het implementeren, beveiligen, beheren en ondersteunen van vrijwel alle devices vanuit de cloud. U krijgt hiermee toegang tot de hardware, software en ondersteuning die u nodig hebt om het computergebruik van uw eindgebruikers te versnellen en te stroomlijnen. Zo stelt u hen centraal te stellen in hun werksituatie, op elke werkplek met elk device.

Een stukje achtergrond

Deze oplossing brengt Dell-apparaten samen met VMware Workspace ONE, Dell Services en Secureworks. Zij hebben de afgelopen jaren nauw samengewerkt bij het oplossen van een van de meest complexe en dure ICT-problemen, namelijk PC lifecycle management (PCLM).

De meeste PCLM-tools zijn gebaseerd op client-servertechnologieën van een jaar of 25 geleden. Hierbij is o.a. een aanzienlijke infrastructuur vereist met en een grote hoeveelheid endpoints binnen het (bedrijfs)netwerk. Vandaag de dag willen gebruikers, naast hun reguliere (Windows) desktops en applicaties, ook kunnen werken buiten hun (bedrijfs)netwerk met verschillende mobiele apparaten, altijd en overal. Het merendeel van de PCLM-tools zijn niet geschikt voor deze nieuwe manier van werken.

Met Dell Technologies Unified Workspace, mede mogelijk gemaakt door VMware Workspace ONE, kunt u elke pc-managementfase transformeren en beheren, naast alle overige apparaten, of die nu eigendom zijn van de werknemer of van uw organisatie.

Aanpak

Een medewerker in uw organisatie moet te allen tijde veilig, snel, gebruiksvriendelijk en veilig kunnen werken. Wij bieden de juiste oplossingen op maat, afhankelijk van de wensen binnen uw organisatie. De invulling wordt voornamelijk bepaald door de door u gewenste functionaliteiten. Hierin kennen wij een specifieke aanpak die zorgt voor een optimale implementatie van het door u gekozen producten en diensten, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Ook is er uitgebreid aandacht voor gedegen kennisopbouw en kennisoverdracht voor uw medewerkers en voorzien wij u in een stuk nazorg als de implementatie is afgerond.

Lees meer over onze aanpak

Wilt u weten wat Fondo voor u kan betekenen met Unified Workspace?

Joris Adriaanse vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Over Fondo

Uw medewerker centraal

Ons specialisme is de moderne werkplek veilig en optimaal te laten werken voor uw medewerkers. We stellen hen in staat om binnen uw zakelijke omgeving met alle applicaties, op ieder device, op elke plek te werken. Veilig en gebruiksvriendelijk.

Of u nu werkzaam bent in de zorg, retail, onderwijs, finance of welke sector dan ook: iedereen heeft een stip op de horizon voor de ideale werkplek. Wij begrijpen dit.

Over Fondo

Wij werken met

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Wilt u meer informatie?

Marcel Cotteleer vertelt het u graag. Neem contact op!

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Fondo is overal

Sectoren

Bij Fondo voelen we ons comfortabel in elke sector. Wilt u weten wat wij voor uw sector kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.