Fondo
Zoeken Contact

Uw medewerker centraal

IGEL

Veilig werken op elke locatie en met elk device zijn mogelijk dankzij oplossingen als Virtual Desktop Infrastructure (VDI)- en Desktop as a Service (DaaS). Hoewel VDI en DaaS op afstand gehoste desktops en applicaties bieden, vereist 'anywhere' werken meer dan een gevirtualiseerde desktop. Inmiddels is de digitale werkplek een combinatie van desktops, applicaties en services die vanuit de cloud worden geleverd. Samen met IGEL zorgen we voor de veilige digitale werkplek voor uw medewerkers.

IGEL Technology is een van ’s werelds grootste fabrikanten van thin client hardware en software. Zij ontwikkelen terminals in diverse uitvoeringen zoals fysieke thin clients, bootable USB sticks met IGEL, of IGEL OS op andere hardware.

Vragen? Neem contact op

 

In combinatie met uw bestaande endpoints, uw bestaande thin clients of nieuwe hardware maakt het IGEL OS het endpoint management eenvoudiger.

IGEL Universal Management Suite

Om alle smaken te beheren, heeft IGEL een eigen management platform ontwikkeld. Hiermee kunt u in enkele tellen de configuratie wijzigingen aanbrengen en deze uitrollen op een of meerdere clients. Stel dat u wijzingen hebt in uw infrastructuur,  dan is het met de Universal Management Suite zeer snel aan te passen zodat u praktisch geen uitval heeft.

Zelfs wanneer u overstapt naar een compleet andere oplossing blijft IGEL u ondersteunen. IGEL ondersteunt VMware, Microsoft, Citrix en AWS. Dit scheelt veel tijd.

Onderstaande video laat zien hoe gemakkelijk en snel u de Universal Management Suite van IGEL installeert.

 

Het IGEL OS is op elk apparaat te gebruiken met de X86-64 instructie set. Zelfs met apparaten die niet meer actueel zijn kunnen medewerkers veilige toegang tot bedrijfsdata krijgen.

Zie het bewijs in deze video:

 

Wilt u weten wat dit voor u kan betekenen?

Hans Kraaijeveld vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Over Fondo

Uw medewerker centraal

Ons specialisme is de moderne werkplek veilig en optimaal te laten werken voor uw medewerkers. We stellen hen in staat om binnen uw zakelijke omgeving met alle applicaties, op ieder device, op elke plek te werken. Veilig en gebruiksvriendelijk.

Of u nu werkzaam bent in de zorg, retail, onderwijs, finance of welke sector dan ook: iedereen heeft een stip op de horizon voor de ideale werkplek. Wij begrijpen dit.

Over Fondo

Wij werken met

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Joris Adriaanse vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Fondo is overal

Sectoren

Bij Fondo voelen we ons comfortabel in elke sector. Wilt u weten wat wij voor uw sector kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.