Fondo
Zoeken Contact

Uw medewerker centraal

Login VSI

Login VSI is marktleider in het optimaliseren van digitale werkplekken. Organisaties wereldwijd gebruiken hun platform Login Enterprise om de impact van wijzigingen binnen de IT omgeving te testen en te valideren.

Login Enterprise meet de gebruikerservaring van de digitale werkplek en geeft direct inzicht in de gevolgen van elke wijziging of update in het IT systeem. Met behulp van geautomatiseerde tests wordt de performance en beschikbaarheid van desktops en applicaties in kaart gebracht. Ongeacht of de werkplekken worden aangeboden in een gevirtualiseerde, cloud of fysieke omgeving.

Vraag demo aan

Vraag demo aan


"Het is een waarschuwingssysteem voor ICT-afdelingen. De software optimaliseert endpoint-computing en verhoogt de productiviteit van eindgebruikers." Lees in

Marcel Lagendijk

Business Unit Manager Solutions

Optimale prestaties

Proactief en geautomatiseerd testen met Login Enterprise zorgt voor optimale prestaties van de digitale werkplekken. Dit resulteert in continuïteit van de organisatie door het voorkomen van kostbare downtime, een verbeterde gebruikerservaring en verhoogde productiviteit van werknemers.

Het Login Enterprise Platform:

  • garandeert het optimaal functioneren van al je bedrijfskritische applicaties
  • vermijdt risico’s en uitval van ICT systemen
  • verhoogt de efficiëntie en productiviteit van werknemers
  • bespaart de organisatie tijd, geld en resources

Op zoek naar meer informatie? Lees er over in deze blog.

 

Ralph Hofman vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Ook interessant

Over Fondo

Uw medewerker centraal

Ons specialisme is de moderne werkplek veilig en optimaal te laten werken voor uw medewerkers. We stellen hen in staat om binnen uw zakelijke omgeving met alle applicaties, op ieder device, op elke plek te werken. Veilig en gebruiksvriendelijk.

Of u nu werkzaam bent in de zorg, retail, onderwijs, finance of welke sector dan ook: iedereen heeft een stip op de horizon voor de ideale werkplek. Wij begrijpen dit.

Over Fondo

Wij werken met

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Joris Adriaanse vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Fondo is overal

Sectoren

Bij Fondo voelen we ons comfortabel in elke sector. Wilt u weten wat wij voor uw sector kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.