Fondo
Zoeken Contact

Uw medewerker centraal

Microsoft Gold & Silver Partner

Al vele jaren is Fondo Microsoft Gold Certified Partner. Dit geeft aan dat wij het hoogste niveau van competentie en ervaring met Microsoft Server Platform technologieën hebben. Deze status wordt door veel organisaties als een keurmerk beschouwd. Een bijkomend groot voordeel is dat onze klanten gebruik kunnen maken van onze contacten met Microsoft. Bij bijzondere problemen fungeren wij als intermediair en nemen direct contact op met Microsoft. Wij hebben de juiste kennis, vaardigheden en betrokkenheid in huis om goede en adequate oplossingen te bieden.

Vragen? Neem contact op

"Haal meer uit uw beheeromgeving met Microsoft Endpoint Manager. Wij informeren u over belangrijke updates." Lees in

René Regoor

Service Delivery Manager

Microsoft Office 365

Office software, online opslag en online diensten: dat is de combinatie van Office 365. U maakt gebruik van een maandelijks abonnement voor diverse diensten zoals Exchange Online, MS Teams, SharePoint, OneDrive en het gebruik van applicaties zoals Word, Excel, Powerpoint en Outlook op uw mobiele devices en laptops. Wij helpen u bij de aanschaf, inrichting en veilig aanbieden van deze dienst aan uw medewerkers.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Joris Adriaanse vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Wellicht interessant

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsupdateOver Fondo

Uw medewerker centraal

Ons specialisme is de moderne werkplek veilig en optimaal te laten werken voor uw medewerkers. We stellen hen in staat om binnen uw zakelijke omgeving met alle applicaties, op ieder device, op elke plek te werken. Veilig en gebruiksvriendelijk.

Of u nu werkzaam bent in de zorg, retail, onderwijs, finance of welke sector dan ook: iedereen heeft een stip op de horizon voor de ideale werkplek. Wij begrijpen dit.

Over Fondo

Wij werken met

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Joris Adriaanse vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Fondo is overal

Sectoren

Bij Fondo voelen we ons comfortabel in elke sector. Wilt u weten wat wij voor uw sector kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.