Fondo
Zoeken Contact

Uw medewerker centraal

NetClean

NetClean is expert op het gebied van het beschermen van uw IT-omgeving tegen illegaal materiaal. NetClean biedt krachtige softwareproducten aan die materiaal voor seksueel misbruik van kinderen op IT-apparaten op het werk detecteren en blokkeren. Wereldwijd zijn de producten van NetClean geïntegreerd met beheer- en beveiligingsplatforms, waardoor het op een eenvoudige manier mogelijk is om een implementatie, installatie of beheer uit te voeren. NetClean is in 100 landen, in 16 verschillende industrieën, met meer dan 1.000.000 licenties actief.

Vragen? Neem contact op

ProActive

NetClean ProActive is een krachtige, schaalbare software, welke materiaal betreffende seksueel misbruik van kinderen detecteert. ProActive is beschermend en is in grote lijnen te vergelijken met antivirussoftware. De software is constant opzoek naar materiaal, zoals afbeeldingen en video’s. Dankzij de technologie en de samenwerking met wetshandhaving detecteert ProActive inhoudelijk op de werkelijke afbeeldingen en video’s.

Kenmerken

  • Geavanceerde detectiemethoden, zoals PhotoDNA
  • CSA-materiaal wordt gedetecteerd ongeacht de bron
  • Hoge performance en kleine footprint
  • Schaalbare oplossing voor wereldwijde distributie

ProTective

NetClean ProTective is een technische oplossing die als hoofddoel heeft om zakelijke mobiele apparaten te beschermen tegen URL’s waarvan bekend is dat de inhoud materiaal bevat met seksueel misbruik van kinderen. De URL-lijst, welke uniek gecombineerd is en constant wordt bijgewerkt vanuit primaire bronnen over de hele wereld, zorgt ervoor dat ProTective een effectieve beschermende oplossing is.

Kenmerken

  • Unieke URL-lijst van vertrouwende bronnen
  • Eenvoudig te implementeren via MDM-systemen
  • Beschermt zowel iOS- als Android apparaten
Joris Adriaanse vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Ook interessant

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsupdateOver Fondo

Uw medewerker centraal

Ons specialisme is de moderne werkplek veilig en optimaal te laten werken voor uw medewerkers. We stellen hen in staat om binnen uw zakelijke omgeving met alle applicaties, op ieder device, op elke plek te werken. Veilig en gebruiksvriendelijk.

Of u nu werkzaam bent in de zorg, retail, onderwijs, finance of welke sector dan ook: iedereen heeft een stip op de horizon voor de ideale werkplek. Wij begrijpen dit.

Over Fondo

Wij werken met

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Joris Adriaanse vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Fondo is overal

Sectoren

Bij Fondo voelen we ons comfortabel in elke sector. Wilt u weten wat wij voor uw sector kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.