Fondo
Zoeken Contact

Uw medewerker centraal

NVIDIA

NVIDIA is sinds 1993 een pionier op het gebied van computer hardware. Door de uitvinding van de GPU heeft NVIDIA de gamingmarkt aangewakkerd, door het herdefiniëren van computergraphics en het ontketen van een nieuw tijdperk voor grafische acceleratie. NVIDIA is toonaangevend in onder andere Cloud en Data Center, Ontwerp en Professionele Visualisatie, AI en Data Science. Als partner van NVIDIA helpen wij industrieën een vervolgstap te zetten door middel van het toepassen van deze Enterprise oplossingen.

Vragen? Neem contact op

vGPU: Vereiste voor moderne workloads

Met deze oplossing profiteert u van de beheer- en beveiligingsvoordelen van virtualisatie en van de prestaties van de NVDIA GPU’s in virtuele desktop omgevingen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de krachtige GPU-prestaties in combinatie met de vGPU-software, variërend van virtuele werkstations met veel grafische mogelijkheden tot data science en AI.

Waarom?

  • Het versnellen van workloads in het enterprise datacenter
  • Het virtueel behalen van bare-metal performance

Voordelen:

  • Vereenvoudigd beheer
  • Optimaal resourcegebruik
  • Bedrijfs-continuïteit
  • Beveiliging

 

End of Life

Op 31 juli 2023 is de huidige vGPU-licentiesoftware van NVIDIA End Of Life (EOL). Daarom is het van belang dat u voor deze datum een migratie naar de nieuwe NVIDIA licentiestructuur inplant. Dat betekent dat uw huidige infrastructuur aangepast moet worden naar het nieuwe systeem. NVIDIA levert met de nieuwe oplossing nu een keuze: uw licentieserver in uw eigen datacenter, of gehost door Nvidia in de cloud. Door de migratie worden natuurlijk ook bugs en fixes verholpen en het security niveau op peil gehouden.

Uiteraard moeten alle stuurprogramma’s aansluiten en geüpgrade worden naar het nieuwe systeem. Belangrijk is dat de interoperabiliteit met alle andere componenten in de infrastructuur wordt gecontroleerd en op de juiste manier gemanaged.
De software is nu al beschikbaar en kan geüpgrade worden. Wees goed voorbereid, maak een juiste inventarisatie en planning, zodat de productie zo min mogelijk verstoord wordt. FONDO helpt u daar graag bij.

Wilt u meer informatie?

Marcel Cotteleer vertelt het u graag. Neem contact op!

Ook interessant

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsupdateOver Fondo

Uw medewerker centraal

Ons specialisme is de moderne werkplek veilig en optimaal te laten werken voor uw medewerkers. We stellen hen in staat om binnen uw zakelijke omgeving met alle applicaties, op ieder device, op elke plek te werken. Veilig en gebruiksvriendelijk.

Of u nu werkzaam bent in de zorg, retail, onderwijs, finance of welke sector dan ook: iedereen heeft een stip op de horizon voor de ideale werkplek. Wij begrijpen dit.

Over Fondo

Wij werken met

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Wilt u meer informatie?

Marcel Cotteleer vertelt het u graag. Neem contact op!

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Fondo is overal

Sectoren

Bij Fondo voelen we ons comfortabel in elke sector. Wilt u weten wat wij voor uw sector kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.