Fondo
Zoeken Contact

Uw medewerker centraal

Veeam Software

Veeam Software is een platform welke gefocust is op de modernisering van back-ups, snelle invoering van de hybride cloud en beveiliging van gegevens. Het platform wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 400.000 organisaties. Veeam Software heeft in meer dan 30 landen kantoren en heeft meer dan 200 industry awards in ontvangst mogen nemen. Hierdoor is Veeam de onbetwiste leider in gegevensbeveiliging voor alle omgevingen.

Vragen? Neem contact op

Hoe onderscheidt Veeam zich?

  • De software is eenvoudig te implementeren, te beheren en aan te passen;
  • De software is flexibel door beschikbaar te zijn voor elk platform, elke opslag en elke cloud. Veeam is software-defined, onafhankelijk van infrastructuur en klaar voor de cloud;
  • De software is betrouwbaar. Veeam is door toonaangevende (branche)analisten erkend als marktleider met het oog op nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en veerkracht;
  • De software is krachtig, door snel, veilig, schaalbaar en toekomstbestendig voor de onderneming te zijn met Instant Recovery op schaal. downtime en gegevensverlies worden verminderd en er wordt voldaan aan Service Level Agreements (SLA’s).

Bescherming tegen ramsomware

Veeam gelooft dat een veilige back-up uw laatste verdedigingslinie tegen ramsomware is. De software garandeert veiligheid, want een betrouwbare back-up kan het verschil betekenen tussen downtime, dataverlies en het betalen van een grote som losgeld.

Versnelling van de hybride cloud

De belangrijkste moeilijkheid voor de overstap naar de cloud zijn het migreren van gegevens. Door te zorgen voor portabiliteit, bescherming en eenvoudige licentiering van workloads neem je de moeilijkheden voor een overstap naar de cloud weg.

Modernisering van back-up

Veeam biedt een betrouwbare, kosteneffectieve oplossing voor back-up en herstel, welke betrekking hebben op al uw kritische bedrijfsmiddelen. Op elke omgeving of toepassing.

 

Veeam® Backup for Microsoft Office 365

Microsoft biedt een groot aantal krachtige services binnen Office 365, maar een uitgebreide back-up van uw Office 365-gegevens hoort daar niet bij.

Veeam® Backup for Microsoft Office 365 elimineert het risico op verlies van toegang tot en controle over uw Office 365-gegevens, inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams, zodat uw gegevens altijd beschermd en toegankelijk zijn.

Wilt u meer informatie?

Marcel Cotteleer vertelt het u graag. Neem contact op!

Ook interessant

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsupdateOver Fondo

Uw medewerker centraal

Ons specialisme is de moderne werkplek veilig en optimaal te laten werken voor uw medewerkers. We stellen hen in staat om binnen uw zakelijke omgeving met alle applicaties, op ieder device, op elke plek te werken. Veilig en gebruiksvriendelijk.

Of u nu werkzaam bent in de zorg, retail, onderwijs, finance of welke sector dan ook: iedereen heeft een stip op de horizon voor de ideale werkplek. Wij begrijpen dit.

Over Fondo

Wij werken met

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Joris Adriaanse vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Fondo is overal

Sectoren

Bij Fondo voelen we ons comfortabel in elke sector. Wilt u weten wat wij voor uw sector kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.