Fondo
Zoeken Contact

Uw medewerker centraal

VMware

VMware, de wereldwijde leider in infrastructuur virtualisatie, levert bewezen virtualisatie-oplossingen – van de werkplek en het datacenter, tot applicaties en de cloud – die uw organisatie ondertussen ook veel resources kan besparen. Organisaties van grote en kleine bedrijven vertrouwen op VMware om hun IT-omgeving te helpen een meer efficiënte, controleerbare en flexibele IT-infrastructuur neer te zetten.

Vragen? Neem contact op

“Het nieuwste product in het Workspace One-portfolio is de Smartfolio-app. Deze app is een aanvulling op de Content-app, die al wat langer beschikbaar is. ” Lees in

VMware

Over VMware

VMware begon jaren geleden op het gebied van het datacenter met het virtualiseren van de IT-infrastructuur door middel van vSphere. Hiermee kan je resources van servers virtueel aanbieden aan machines die daarbij draaien. Door uitbreidingen en overnames is het VMware portfolio zo uitgebreid geworden dat wij u veel onderdelen binnen uw omgeving kunnen helpen.

Datacenter

Zoals gezegd, het begon bij vSphere. Hiermee deel je geheugen en processorkracht, daar heeft VMware zowel netwerk als opslag toegevoegd. Door middel van VMware NSX voor netwerkvirtualisatie en VMware vSAN voor opslagvirtualisatie kunt u ook deze resources slim, efficiënt en schaalbaar verdelen.

De werkplek

VMware heeft na servervirtualisatie ook een grote tak met werkplekvirtualisatie. Deze Virtuele Desktop Infrastructure (VDI) geeft een complete werkplek vanuit het datacenter naar de werkplek van de gebruiker. Hierbij kan je snel en flexibel een Windows sessie aanbieden met slimme technieken voor applicaties en gebruikersprofielen. Met Workspace ONE kunnen we alle mobiele apparaten beheren, waar we online diensten en software op aan kunnen bieden. Of u nu binnen uw omgeving gebruik maakt van Windows 10, Apple Mac, Apple iOS, Android of Chrome – deze kunnen we allemaal veilig beheren en voorzien van instellingen en applicaties.

Workspace ONE en Albert Heijn

Wilt u meer weten over onze samenwerking?

Joris Adriaanse vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Ook interessant

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsupdateOver Fondo

Uw medewerker centraal

Ons specialisme is de moderne werkplek veilig en optimaal te laten werken voor uw medewerkers. We stellen hen in staat om binnen uw zakelijke omgeving met alle applicaties, op ieder device, op elke plek te werken. Veilig en gebruiksvriendelijk.

Of u nu werkzaam bent in de zorg, retail, onderwijs, finance of welke sector dan ook: iedereen heeft een stip op de horizon voor de ideale werkplek. Wij begrijpen dit.

Over Fondo

Wij werken met

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Joris Adriaanse vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Fondo is overal

Sectoren

Bij Fondo voelen we ons comfortabel in elke sector. Wilt u weten wat wij voor uw sector kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.