Fondo
Zoeken Contact

Rugged devices beheren met VMware Workspace ONE

U heeft het ongetwijfeld al meegemaakt: een bezorger komt langs met een pakketje, u zet een handtekening op de scanner en pas dan mag u het pakje in ontvangst nemen. Ook in retail groeit de aanwezigheid van dit type devices. Enterprise Mobility Management gaat steeds verder dan smartphones, tablets, laptops en notebooks. Hoe beheert u de zogenaamde ‘rugged’ devices optimaal en houdt u ze veilig? Met VMware Workspace ONE. Ontdek hoe in deze blog.

 

Smart of rugged devices?

In Enterprise Mobility Management staat de eindgebruiker centraal. Smart devices, waaronder smartphones, tablets en notebooks, worden geoptimaliseerd om de eindgebruiker op verschillende manieren te ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden.

Onder de single-purpose of rugged devices worden apparaten gerekend die u inzet voor een specifiek doel. Denk bijvoorbeeld aan een kassa, pinapparaat, kiosk of scanner. Net zoals smart devices horen rugged devices net zo ingericht te zijn dat ze veilig zijn en het gebruiksgemak van de eindgebruiker gemaximaliseerd is. Beide types devices zijn kritisch voor het bedrijfsproces.

De kracht van VMware Workspace ONE

Met VMware Workspace ONE is het device & application management aanzienlijk makkelijker en sneller voor de IT-manager. Moderne digitale werkplekken zijn eenvoudig te beheren via één toegangsportaal.

Zekerheid voor uw bedrijf
U krijgt een enterprise-werkomgeving, waarmee eenvoudig en veilig applicaties en bedrijfsdata beschikbaar zijn voor uw medewerkers. VMware Workspace ONE combineert identiteitherkenning met device management, via Workspace ONE Access.

Eenvoud voor de eindgebruiker
Uw medewerkers krijgen toegang op basis van bepaalde voorwaarden, zoals het gebruikte netwerk en de locatie van het apparaat. Met de beveiligde toegang tot de Workspace ONE-applicatie door middel van Single Sign On (SSO) kunnen uw werknemers hun persoonlijke werkomgeving raadplegen. Na een eerste aanmelding hoeven zij het hele proces niet nogmaals te doorlopen.

 

Fondo gaat als ervaren VMware-partner aan de slag met al uw wensen voor de ideale digitale werkplek. Moeilijke vraagstukken maken wij voor u makkelijk. Vertrouw op onze experts om uw rugged apparaten optimaal te laten presteren met VMware Workspace ONE.

 

Wilt u meer informatie? Martijn Privee vertelt het u graag. Neem contact op!