Fondo
Zoeken Contact

Het onderwijs centraal

Educatie

Ieder segment binnen educatie heeft een eigen voorkeur voor gebruik van apparaten en diensten. Denk daarbij aan standaardiseren op Chromebooks of iPads binnen één school of denk juist aan een diversiteit van studenten die Macbooks en Windows laptops gebruiken. Daarnaast zijn er mogelijkheden om bijvoorbeeld Office 365 of G-Suite te gebruiken. Fondo helpt u om uw scholieren en studenten een ideale werkplek te geven waarop zij productief zijn, waar ze veilig van data gebruik kunnen maken zonder de beheerlast te beïnvloeden.

Vragen? Neem contact op

iPad-onderwijs

Apple School Manager

Fondo, Apple en VMware kunnen u helpen met de ideale onderwijsomgeving. Apple heeft de dienst Apple School Manager. Hierbij maken leerlingen gebruik van iPads. Wij kunnen dit koppelen aan VMware Workspace ONE. Zo kunnen iPads slim ingezet worden. De docent heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om de iPads te laten doen waar de klas op dat moment behoefte aan heeft. Fondo kan u helpen bij advies en implementatie van deze oplossing.

Vragen?

Online educatiediensten

Chromebooks in het onderwijs

Steeds meer diensten worden online aangeboden voor scholen en universiteiten. Denk hierbij aan Office 365, maar ook aan complete desktops uit een Virtuele Desktop Infrastructuur. Een chromebook is daarbij het ideale device om dit op aan te bieden. Chromebooks:

  • zijn onderhoudsvriendelijk
  • hebben een lange batterijduur
  • zijn scherp geprijst.

Vragen?

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Joris Adriaanse vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Veiligheid centraal

Moderne veiligheid

Veiligheid staat voorop en is niet weg te denken in de IT. Denk hierbij aan moderne veiligheid, waarin een traditionele anti-virus niet meer voldoende beschermt. En denk ook aan het op een veilige manier van toegang tot applicaties en identificeren van uw medewerkers, plus het device waarop zij kiezen te werken. Fondo maakt veiligheid voor u flexibel en gemakkelijk.

Meer over veiligheid

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Joris Adriaanse vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Fondo is overal

Sectoren

Bij Fondo voelen we ons comfortabel in elke sector. Wilt u weten wat wij voor uw sector kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.