Fondo
Zoeken Contact

De medewerker centraal

Finance

In de financiële sector is het van groot belang om veilig met data om te gaan. Dit kan gaan om de financiële informatie van uw klanten tot zelfs beursgevoelige informatie. Wij helpen u graag om uw IT- veiligheidsbeleid toe te passen op alle mobiele devices binnen uw organisatie, zoals telefoons, tablets en laptops.

Fondo kan u helpen om op een veilige manier al deze toestellen toe te laten in uw bedrijfsomgeving. Waar u vroeger veel beheerlast kwijt kon zijn, voegen wij deze samen in één overzichtelijke beheerconsole. Dit scheelt uren in beheer en support. Zo kan uw personeel zich optimaal bezighouden met innovatie, binnen de Finance sector zeker niet onbelangrijk.

Vragen? Neem contact op

Dynamisch schakelen

Flexibel datacenter

Een innovatieve omgeving vraagt om een datacenter dat net zo innovatief is. Fondo biedt met met VMware Cloud Foundation een ideaal Software Defined Data Center aan. Dit bestaat uit de gevirtualiseerde onderlaag (vSphere) met gevirtualiseerde opslag (vSAN) en een krachtig en veilig netwerk via NSX (netwerkvirtualisatie). Hierdoor kan IT net zo dynamisch schakelen als u nodig heeft.

Over Fondo

Wij werken met

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Marc van Rinsum vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Wellicht interessant

Veiligheid centraal

Moderne veiligheid

Veiligheid staat voorop en is niet weg te denken in de IT. Denk hierbij aan moderne veiligheid, waarin een traditionele anti-virus niet meer voldoende beschermt. En denk ook aan het op een veilige manier van toegang tot applicaties en identificeren van uw medewerkers, plus het device waarop zij kiezen te werken. Fondo maakt veiligheid voor u flexibel en gemakkelijk.

Meer over veiligheid

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Marc van Rinsum vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Fondo is overal

Sectoren

Bij Fondo voelen we ons comfortabel in elke sector. Wilt u weten wat wij voor uw sector kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.